‘10% meer koopkracht actie’ : Nieuwpoort

10procent meer koopkracht nieuwpoort

0 / 5

Your page rank:

‘10% meer koopkracht actie’  Vanaf september beloont de Stad Nieuwpoort het lokaal shoppen en consumeren met 10% extra koopwaarde. Deze actie is een initiatief van de Stad Nieuwpoort om de lokale economie tijdens deze onzekere en moeilijke tijd een extra impuls te geven.

Hiervoor trekt de stad 1 miljoen euro uit. Nieuwpoortse handelaars en horeca, met fysieke winkel of horecazaak op grondgebied Nieuwpoort, die zich rechtstreeks richten tot particuliere klanten kunnen gratis deelnemen aan deze actie.  Om deze actie in de praktijk zo eenvoudig mogelijk te realiseren, zowel voor de deelnemende handelaar als voor de klant, is een samenwerking opgezet met de firma CCV uit Ieper.
Zij zorgen voor het volledige digitale concept van opzet tot financiële afhandeling.

Hoe zit de actie in elkaar? Klanten ontvangen bij hun eerste aankoop een digitale kaart met QR-code waarop ze, per aankoop bij jullie, de lokale Nieuwpoortse handelaars en horeca, punten kunnen sparen.Eén euro besteed = één punt op je kaart.Eén punt heeft een waarde van 0,10 euro.

Na registratie van de kaart kunnen de gespaarde punten ingewisseld worden.De punten gespaard bij horeca worden besteed bij handelaars en omgekeerd.

Half augustus ontvang je een uitnodiging om je als handelszaak in te schrijven. |Meer info volgt binnenkort|