AG Driedaagse Brugge – De Panne 20-21/10/2020

0 / 5

Your page rank:

Op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober gaat de AG Driedaagse Brugge – De Panne door. De jaarlijkse koers ziet er dit jaar net iets anders uit dankzij de maatregelen tegen het coronavirus.

Beide dagen fietsen de renners een lokaal parcours van 44 km met plaatselijke rondes. Op dinsdag zijn er twee rondes gepland voor de dames en op woensdag drie rondes voor de heren. 

Maatregelen

Gezien de huidige gezondheidstoestand in België roepen we op om de wedstrijd thuis te volgen. Daarom werd er ook beslist om minder parcoursinformatie vrij te geven. 

We kunnen wel vertellen dat de aankomstzone zich situeert in de Veurnestraat, van de Bosstraat tot Keesjesdreef. Deze zone is wegens de maatregelen tegen het coronavirus niet toegankelijk voor toeschouwers. De zone wordt volledig afgesloten. Personen die daar hun woning hebben, kunnen die te voet bereiken. Ook handelszaken kunnen op die manier bereikt worden. 

Verkeershinder

Voor, tijdens en na de koers geldt een tijdelijk verkeersreglement waardoor je eventueel een omleiding moet volgen. Op diverse plaatsen in De Panne geldt ook een stilstaan- en parkeerverbod. De nodige signalisatie wordt tijdig aangebracht.