Altegoarebon Veurne

Veurne altegoarebon

Goed nieuws! Iedere Veurnaar krijgt van het stadsbestuur een Altegoarebon van 15 euro. Je kan deze bon van 1 september tot 31 december 2020 bij één van de deelnemende handelaars als betaalmiddel gebruiken.

Je kan van 1 juli tot 15 augustus via deze pagina doorgeven bij welke handelaar je deze bon wil besteden. Elk gezinslid krijgt een bon, ongeacht de leeftijd. Je kan de Altegoarebon(-nen) bij één handelaar gebruiken, maar het is ook mogelijk dat alle gezinsleden een verschillende winkel uitkiezen. Iedereen doet met de bon wat hij of zij wil!

Het bedrag van 15 euro splitsen over meerdere handelaars is niet mogelijk. Nadat je hebt aangeduid bij welke handelaar je de Altegoarebon wil gebruiken, krijg je een e-mail met daarin de bevestiging van jouw keuze. Je zal jouw persoonlijke Altegoarebon als bijlage in de mail vinden. Je kan deze dan meenemen naar de winkel (afdrukken of tonen op de smartphone) en als betaalmiddel gebruiken.

Voor alle leden van het gezin moet je het formulier (klik hier) opnieuw invullen, met telkens de naam en het rijksregisternummer van de persoon voor wie de Altegoarebon wordt aangevraagd. Het stadsbestuur zal alle aanvragen op basis van de domicilielijst en de ingevoerde rijksregisternummers controleren.

Geen internet? Geen probleem! In het Stadsmagazine juli-augustus zit er een kaart waarin je kan aangeven bij welke handelaar jij en/of jouw gezinsleden de Altegoarebon willen besteden. Je kan deze bon afgeven bij het onthaal van Stadskantoor De Seylsteen. Je kan jouw persoonlijke Altegoarebon twee dagen later komen ophalen aan het Onthaal!