Bepaal mee de agenda van de Popraad

popraad poperinge

0 / 5

Your page rank:

In het voorjaar van 2021 organiseert stad Poperinge in samenwerking met VI.BE een Popraad. Bedoeling is om muzikanten, organisatoren van muziekevents en anderen die bezig zijn met muziek samen te brengen.

VI.BE, het aanspreekpunt voor artiesten en de muzieksector in Vlaanderen, organiseert over heel Vlaanderen Popraden. Deze raden zijn vergelijkbaar met de klassieke adviesraden cultuur, jeugd of sport, maar dan specifiek voor iedereen die met muziek bezig is. Deze groep behoort immers vaak niet tot de klassieke adviesraden. Een singer-songwriter of dj kan er niet altijd terecht, maar wil toch gehoord worden. 

De Popraad komt in het voorjaar van 2021 naar Poperinge, maar een exacte datum werd nog niet vastgelegd. De organisatie wacht mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen af.

Enquête

Om de Poperingse muziekscène beter in kaart te brengen en een agenda voor de Popraad op te stellen, lanceren de organisatoren een enquête. Die kan je tot 17 januari invullen.

Het is de bedoeling dat na de Popraad een advies geformuleerd wordt, met suggesties, acties en bemerkingen, om zo de muziekscène in Poperinge verder en beter te ondersteunen.

Zo bewandelt Poperinge verder de ingeslagen weg van doorgedreven inspraakacties voor alle inwoners.

VUL DE POPRAAD-ENQUÊTE NU IN!