Bloksquare op 7 locaties in Poperinge

Bloksquare poperinge

0 / 5

Your page rank:

Studeren in groep is opnieuw toegelaten. De studenten hebben er meer dan ooit nood aan, dat merkt ook de jeugddienst van Poperinge. Vanaf zaterdag 19 december start bloksquare op zeven verschillende locaties.

“We spreiden de studenten maximaal over meerdere locaties in Poperinge. Ook de OC’s in de deelgemeenten doen dienst om onze studenten te helpen.”, zegt schepen van jeugd Ben Desmyter.

“Tijdens bloksquare rekenen we op de verantwoordelijkheidszin van de studenten. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Verder zal de jeugddienst extra waakzaam zijn tijdens de pauzemomenten. Pauzeren kan, maar met drie medestudenten. We wensen de studenten heel veel succes in deze moeilijke periode.”

Inschrijven verplicht

Op donderdag 10 december gingen de inschrijvingen van start. “Het spannendste evenement van dit jaar!”, volgens student Ewout Vancraeynest.

Bloksquare voorziet plaats voor 155 studenten. Er zijn nog enkele vrije plaatsen in JOC De Kouter en OC De Bollaard.
Corona is een domper op de feestvreugde. De stad voorziet daarom ook studeertijd op 24, 25 en  31 december en 1 januari van 8 tot 18 u. Op andere dagen is dat van 8 tot 22 u.

Ben je zelf student en heb je nood aan een stille studeerplek? Word lid van de Facebookgroep ‘Bloksquare – stad Poperinge’. Geen Facebook? Niet getreurd, stuur een mailtje naar jeugddienst@poperinge.be.

Bloksquare poperinge