Bubbelpicknick Diksmuide | Zo 23 mei

0 / 5

Your page rank:

Kom in je bubbel picknicken in de rustige setting van het provinciedomein IJzerboomgaard! De bubbelpicknick loopt van 11 tot 15 uur. Inschrijven kan tot en met woensdag 19 mei. Iedereen die inschrijft, wordt in de watten gelegd met uitsluitend lokale producten van zuivelboerderij ‘t Hof van de Rhille (Woumen), ’t Vlierbos (fairtrade label van De Groene Kans) en varkenshoeve De Heerlijkheid (Vladslo). Bestek, eten en drank zitten in de picknickprijs inbegrepen. Kussens, lakentjes, campingstoeltjes of andere aankleding voor je bubbel voorzie je zelf. Bij regenweer kan je de picknick gewoon meenemen en er een gezellige woonkamerpicknick van maken. Onze bubbelpicknick gaat dit jaar door op zondag 23 mei, op provinciedomein IJzerboomgaard vanaf 11u.

Wie brengt het creatiefste picknickkleedje mee? Of waan je op een festivalweide en breng je eigen campingstoeltje mee! Een volwassenpicknick kost 16 euro of 15 euro zonder alcohol.

Voor een kinderpicknick betaal je 10 euro. Reserveren doe je via  https://www.diksmuide.be/eloketdetail/260/bubbelpicknick.

Contact

Lokale Economie

Adres: Grote Markt 6 – 8600 Diksmuide
Tel.051 79 30 14
E-mail: lokale.economie@diksmuide.be

Wanneer? Zondag 23 mei van 11 – 15 uur.

Waar? Provinciedomein IJzerboomgaard, IJzerdijk 41.