Camping Cultuur voor de hele familie 03 en 04 oktober

campingcultuur2020_affiche-def-hor

0 / 5

Your page rank:

Kom op zaterdag 3 of zondag 4 oktober naar de Silicowijk (Molenstraat, Koksijde-dorp)! Je kunt er genieten van gratis voorstellingen van Charel & Co, Funky Frida en Meneer Zee. In het kader van de maatregelen voor Corona moet je wel voor elke voorstelling reserveren. Dit kan via de linken bij elke voorstelling hieronder.

Circus

Funky Frida – ‘Frida!’ Foto: Geert Roels

‘Frida!’ is een voorstelling voor volwassenen én kinderen. Een combinatie van clownerie, fysiek theater en comedy.
Frida is de vrouw die denkt alles te kunnen. Een vrouw die zichzelf ongelooflijk graag ziet en denkt dat de rest van de wereld ook van haar houdt. Een voorstelling maken met haarzelf in de hoofdrol, lijkt haar dan ook een fantastisch idee! En dit is niet zomaar een voorstelling, maar een groots opgezet totaalspektakel! Waar Frida echter geen rekening mee heeft gehouden, is dat het publiek wel eens een eigen mening heeft. Dat kinderen én volwassenen niet altijd vlekkeloos doen wat je hen vraagt en dat voorwerpen soms een eigen leven lijken te leiden…

  • zaterdag 3 oktober om 13 uur                                                                      
  • zondag 4 oktober om 11 uur  

Reserveren kunt u hier(externe link) 

Theater

Charel&Co – ‘Stil’Foto: Charel & co

In z’n nieuwe voorstelling is Charel voor het eerst moedig genoeg om ‘n faalangst met het publiek te delen. Bang om af te gaan, bevreesd voor mislukking, beducht om z’n publiek niet meer blij te kunnen maken, ongerust om zoals steeds alleen maar nu zonder de herinnering aan een tevreden en lachend publiek achter te blijven.
Het tonen van jonglerie, goochelarij , muziek, rijmelarij, stunts, … het lange leven van de Charel.

  • zaterdag om 15u30 
  • zondag om 14u  

Reserveren kunt u hier (externe link)

Verteltheater

Meneer Zee – ‘ISLA de MONA’ Foto: Gitte Vancoillie

Mona woont met opa in een vuurtoren, op de rode rotsen, vlak aan zee. Wanneer beneden in het dorp de lichten uitgaan, gaat boven bij hen het grote licht aan. Dan vertelt opa verhalen over haar ouders, die Mona telkens opnieuw wil horen. Ze schildert ze na op de muren van haar kamertje. Op een avond huilt opa bij Mona op de schoot. Wanneer het meisje zich te slapen legt, hoort ze de zee op haar muur ruisen, voelt ze de zon branden, ruikt ze de geur van het hout van haar vaders schip. Ze pakt verf en borstels, schildert een paar bollende zeilen en vaart weg.
Een kindervoorstelling in het teken van de kunst. Omdat alles wat mooi is, een beetje lelijk is. En alles wat lelijk is, een beetje mooi. Met spectaculaire 3D-tekeningen en live muziek.
 

  • zaterdag om 17u30 
  • zondag om 16u  

Reserveren kunt u hier(externe link)