Cocktailbar in Veurne geeft fin de saison ondanks corona

djoelsbar veurne

0 / 5

Your page rank:

Een cocktailbar in Veurne organiseert komende vrijdag (28 augustus) een echte fin de saison, opvallend in huidige tijden van corona. Het thema van de avond is ‘Sugarlandia’, het eilandgevoel met cocktails en zon, zoals in de Filipijnen

Feestjes, fin de saisons, goeie muziek en lekkere drankjes … allemaal dingen die veel mensen missen in huidige tijden van corona. Vooral de jongere generatie heeft het er moeilijker mee. De zomer loopt stilaan ten einde en de typische ‘fin de saison’ kan niet doorgaan. Toch heeft Djoelsbar, een cocktailbar in Veurne, er iets op gevonden.

De afsluiter van de zomer draait volledig rond cocktails met Don Papa rum, lekker eten en een exotische gevoel. Zo zal er een strandcabine in de tuin staan. Chef Glen Ramaekers maakt heerlijke Filipijnse keuken en zal er ook live muziek met o.a. saxofoon zijn.

De volledige avond zal uiteraard aangepast zijn aan de coronamaatregelen. Er wordt aan verspreiding van de mensen gedaan door in twee shiften te werken. Ook moet iedereen neerzitten en mag niemand uit zijn bubbel komen. Een feestgevoel zonder echt dansfeest dus.

Julie Dedrie van Djoelsbar: “We vonden het heel jammer dat er geen evenementen doorgaan, zeker de traditionele fin de saison is altijd een leuke afsluiter van de zomer. Met ons aangepast programma, hopen we toch om de mensen een feestgevoel te geven. Als we niet naar het buitenland mogen, komt het buitenland naar hier. Bij minder weer, behelpen we ons van een tent en anders verhuizen we naar binnen. On Friday, we live like the summer never ends.”

Reservatie voor vrijdag is verplicht via 0496 81 02 30
Locatie: Lindendreef 5-7 | 8630 Veurne