Coronastudie ‘Hoe voel jij je?’

coronastudie de panne

0 / 5

Your page rank:

Geef jouw mening over de lokale impact van corona en de rol van het lokaal bestuur!

Het lokaal bestuur wil een duidelijk beeld krijgen van hoe haar inwoners het leven in coronatijden ervaren, en waar de prioriteiten moeten liggen om iedereen te ondersteunen in deze bijzondere tijden. Inwoners worden daarom opgeroepen om hun mening door te geven.

De impact van corona op ons leven is niet te onderschatten. Het sociale en culturele leven in ons anders zo levendige De Panne viel op slag stil, sporten werd een individuele aangelegenheid en onze ondernemers moesten zich in sneltempo aanpassen. Kinderen konden niet meer naar school, grootouders zagen hun kleinkinderen nog amper …

Het lokaal bestuur wil een duidelijk beeld krijgen van hoe inwoners het leven in coronatijden ervaren, en waar de prioriteiten moeten liggen om hen te ondersteunen in deze bijzondere tijden.

Help jij ook mee aan de ‘Hoe voel jij je?’ Coronastudie? Iedereen kan heel eenvoudig, en geheel anoniem, zijn/haar mening geven door de online enquête in te vullen. Het onderzoek loopt tot 15 mei.

Klik hier om naar de enquête te gaan: https://sg.indiville.be/s3/coronaonderzoek?g=DePanne

Met de resultaten van de analyse zal het beleid geïnformeerd en geadviseerd worden. Zo kan het lokaal bestuur nog beter inspelen op de wensen en noden van haar inwoners. Het onderzoek komt tot stand in samenwerking met Universiteit Hasselt en De Betrokken Partij vzw.

Meer info of hulp nodig bij het invulformulier?

dienst communicatie, 058 42 16 16, info@depanne.be