Dansgroep Adagio Veurne stopt eind dit jaar, maar vernieuwing is op komst

Dansschool Veurne

Na 50 jaar liefde voor het dansen heeft het huidige bestuur van Dansgroep Adagio Veurne besloten om hun verhaal dit jaar stop te zetten. Dit jaar bestaat de dansgroep 50 jaar wat 14 november wordt gevierd met de dansvoorstelling ‘Flashback’ in Furnevent. Tijdens deze show worden verschillende nummers waarop de afgelopen 50 jaar werd gedanst in een modern jasje gestoken.

Het ideale moment dus voor het oud bestuur, dat jarenlang met veel liefde en passie voor de dansschool maakte tot wat ze nu is, om deze over te laten.

Al snel was er intern binnen de dansgroep interesse bij 2 lesgeefsters om de dansschool over te nemen en een nieuw bestuur de vormen. Charlotte Liefooghe wordt de voorzitter, Lore Booghs en Jan Verbeke zullen samen met haar het bestuur vormen.

Nieuw bestuur, nieuw concept, nieuwe naam!

Nieuw toekomstig bestuur aan het woord: “Het werd ons al snel duidelijk dat we samengaand met deze overname ook enkele zaken willen aanpassen binnen ons aanbod. Zo wordt het lessenrooster uitgebreid, zullen we nieuwe dansleerkrachten en vrijwilligers verwelkomen binnen ons team en gaan we op zoek naar een nieuwe naam. Voor de laatste wordt een wedstrijd uitgeschreven waaraan iedereen met inspiratie voor een nieuwe naam voor de dansschool kan deelnemen. De winnaar die het voorstel met de uiteindelijke naam indiende, wint een Veurne Toekoer-bon van 50 euro.

Deelnemen met deze leuke actie? Stuur uw naam door via email naar dansschoolveurne@hotmail.com en dit voor 15 september 2020.