De Panne is hotspot van Take Away

Take away in de panne

0 / 5

Your page rank:

Om de lokale handelaars van De Panne in de kijker te zetten, zet het lokaal bestuur De Panne een grote eindejaarscampagne op. De boodschap? Bestel Take Away, koop online bij de lokale handelaars en win mooie prijzen met één van de wedstrijden. 

Feestmenu’s, cadeautips, overnachtingen… Het zijn allemaal zaken die De Panne in de kijker zet op de  website www.depanne.be/takeaway. Er zijn ook twee grote wedstrijden terug te vinden: ‘win je aankoop terug’ en een fotowedstrijd. Meedoen kan als je iets koopt in De Panne tussen 16 december en 25 januari en een van de prijzen is een mooi bedrag van € 250. 

Stéphane Buyens, schepen van Lokale Economie: “Laat het genieten niet voor wat het is maar leef je uit in het beste wat De Panne te bieden heeft… top shopping en originele take away. Corona proof en o zo lekker. Enjoy De Panne aan zee.” 

Fotowedstrijd 

Wil je meedoen met de fotowedstrijd? Dat wordt best gedaan nadat er een lekkere maaltijd besteld is of een mooie aankoop is gedaan. Daarna wordt er een leuke foto van de aankoop genomen en word deze gedeeld met de vermelding #takeawaydepanne op de facebookpagina van dienst Lokale Economie De Panne. Een andere manier om deel te nemen is om het kiekje te sturen naar lokale.economie@depanne.be. Hierbij wordt er kans gemaakt op cadeaucheques met een waarde van € 125, € 75 of € 25. 

Win je aankoop terug  

Tot 25 januari ontvangen consumenten in De Panne bij elke aankoop in  deelnemende handelszaken een wedstrijdformulier. Het enige dat gedaan moet worden, is het invullen van de nodige gegevens. Daarna kan het formulier afgegeven worden in de box aan het gemeentehuis (Zeelaan 21). Hierbij kan er tot wel € 250 gewonnen worden. 

Meer info?

www.depanne.be/takeaway – dienst Lokale Economie (lokale.economie@depanne.be, 058-42 97 22)