Een kerstjuweel voor uw geliefde bij Juwelen Kimberly Nieuwpoort

Juwelen Kimberly Nieuwpoort

0 / 5

Your page rank:

Ben je op zoek naar een leuke eindejaarsgeschenk voor uw geliefde? Een mooie halsketting, een prachtig horloge of een op maat gemaakte ring? Ga dan zeker even langs bij Juwelen Kimberly te Nieuwpoort-Bad.

Op twee decennia tijd bouwde Bijouterie Kimberly uit Nieuwpoort een ijzersterke reputatie op aan de Westkust en daarbuiten. Dat is vooral te danken aan de eigen creaties van zaakvoerder en goudsmid Vincent Hannotte. Stuk voor stuk pareltjes, volledig vormgegeven naar uw wensen en uw smaak. Want laat dat duidelijk zijn: Vincent is in de eerste plaats een gepassioneerd goudsmid. Zijn state-of-the-art atelier is een echt creatief labo. Die expertise, ervaring en knowhow is trouwens de beste garantie voor een kwalitatieve dienst na verkoop. 

Liever van thuis uit shoppen?

Maak dan zeker gebruik van hun uitgebreide webshop www.juwelenkimberly.be. Als er één troef is waarin Juwelen Kimberly zich in wil onderscheiden, dan is dat zeker hun Service. Ook als u via de online webshop een bestelling plaats blijf je steeds genieten van hun 100% service.

www.juwelenkimberly.be

Koop een geschenkbon

Altijd handig als je niet echt zeker bent van uw keuze. Zo kan de gelukkige zelf zijn / haar cadeau komen uitkiezen

https://www.juwelenkimberly.be/cadeau-bon

Locatie:
JUWELEN KIMBERLY
Albert I laan 140
8620 Nieuwpoort-Bad
BE 0463 480 252

OPENINGSUREN WINKEL
Maandag10u – 12u en 14u – 18u
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
Donderdag10u – 12u en 14u – 18u
Vrijdag10u – 12u en 14u – 18u
Zaterdag10u – 12u en 14u – 18u
Zondag14u – 18u