Expo ART CONFRONTATIONS 26 september tot 15 november

Expo ART CONFRONTATIONS 26 september tot 15 november

0 / 5

Your page rank:

Van 26 september tot 15 november 2020 kun je in het Cultuurhuis De Scharbiellie de expo ART CONFRONTATIONS gaan bezoeken.


20 kunstenaars gingen de uitdaging aan,
Renaissance, Wedergeboorte
20 kunstwerken kregen een nieuw leven.


Kunstcollectief CU² ging op zoek naar waaghalzen – ‘artiesten’ die niet bang zijn voor een confrontatie. Ze vonden 20 creatieve mensen die hun eigen vertrouwde werk durfden vrijgeven om het door te geven aan een andere kunstenaar. Deze kunstenaar ging daar op zijn beurt mee aan de slag en maakte zijn of haar eigen interpretatie – een persoonlijk kunstwerk – en gaf het daarmee zijn/haar eigen interpretatie en betekenis.

De deelnemende artiesten zijn meester in verschillende media, schilderen, keramiek, grafische kunst, multi-media, fotografie, glaskunst, textiel, metaalkunst …. Tijdens deze tentoonstelling nodigen de kunstenaars je uit om te kijken naar dit boeiende, intrigerende en verrassende resultaat.


Cultuurhuis De Scharbiellie, Kasteelstraat 34, De Panne

Dagelijks van 14.00u tot 17.45u, gesloten op maan- en feestdagen

Toegang gratis


Door de coronamaatregelen worden in het cultuurhuis maar een beperkt aantal bezoekers toegelaten en moet vooraf worden gereserveerd per tijdslot van 45 minuten. Alle praktische info en de veiligheidsmaatregelen zijn terug te vinden op www.depanne.be/musea.


Info: dienst Cultuur | Zeelaan 21 | 058-42 97 53 | cultuur@depanne.be | www.depanne.be/cultuur