Fairtradepicknick vanuit ons kot – Diksmuide

ik koop in diksmuide

Het stadsbestuur heeft een alternatief voor de organisatie van de fairtradepicknick. Je kunt je fairtrade picknickpakket bestellen en je krijgt het gewoon coronaproof thuis geleverd op 24 mei. Bij mooi weer ga je gewoon in de tuin picknicken. De pakketten passen helemaal in onze actie ‘Ik koop in Diksmuide’ en bevatten heel wat producten van bij ons.

De fairtradepicknick zou op 24 mei plaatsvinden. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. De organisatie zelf werd afgelast, maar de dienst duurzaamheid bedacht een originele manier om het toch te laten doorgaan. Als de mensen niet naar de fairtradepicknick kunnen, komt de fairtradepicknick wel zelf naar de mensen. Geniet in je “kot”, in je tuin of op ’t balkon van de (h)eerlijke producten. Het picknickpakket is een lekkere mix van lokale fairtradeproducten uit onze regio en Zuiderse landen. We steunen er onze lokale handelaars mee!

Keuze uit twee pakketten
Je kan kiezen tussen een picknickpakket klaargemaakt door ’t Hof van de Rhille of één door De Heerlijkheid. Kies je drankje erbij en klaar is kees! Op zondag 24 mei leveren we je picknickpakket vanaf 11.30 uur aan huis. Een pakket is bestemd voor één persoon.

Kostprijs
– Volwassenpicknick – 10 euro – picknick + 1 drankje
– Kinderen tem 12 jaar – 6 euro – picknick + 1 drankje

Verschillende pakketten
’t Hof van de Rhille
Volwassenen: pistolets van bakkerij Desender, boter, hesp, kaas, confituur, chocopasta, yoghurt en een dessertje.
Kind: pistolets, chocopasta, hesp, boter, aardbeien, yoghurtje en een dessertje.

De Heerlijkheid
Volwassene: zachte pistolets van bakkerij Bert, hoeveboter, charcuterie, kaas, confituur, hardgekookt ei, yoghurt en aardbeien.
Kind: zachte pistolets, hoeveboeter, charcuterie, kaas, hardgekookt ei, confituur, yoghurt en aardbeien.

Drankje
Voor een kindpicknick kun je kiezen uit:
Worldshake
Sinaas

Voor een volwassenpicknick kun je kiezen uit:
Worldsshake
Sinaas
Papegaei bier
Uytkanter bier

Je kan ook kiezen om een extra fles wijn bij te bestellen, dit bedrag komt bovenop de picknick.
– Koopmanskloof Shiraz rood – 75cl- Zuid-Afrikaanse rode wijn, dieprode wijn met aroma van rood fruit en specerijen, fruitige wijn met peper- en koffietoetsen. (€6,75 per fles)
– Koopmankloof Chardonnay – 75cl – Zuid-Afrikaans witte wijn, fruitig met tropische aroma’s, limoenen en oranjebloesem. (€6,50 per fles)

Bestellen doe je zo
Wil jij graag een of meerdere pakketten thuisgeleverd krijgen op 24 mei? Vul dan het formulier in op https://www.diksmuide.be/eloketdetail/220/bestellen-fairtradepicknickpakket.
De factuur zal in je pakket steken, je betaalt dus achteraf.