Geen groots verjaardagsfeest voor Will Tura te Veurne

verjaardagsfeest will tura veurne

Will Tura viert zijn 80ste verjaardag in zijn veilige bubbel i.p.v. op de markt te Veurne.

Het stijgend aantal corona besmettingen zet een domper op de geplande festiviteiten van komende zondag te Veurne. Geen grootse festiviteiten dus naar aanleiding van de 80ste verjaardag van Will Tura.

De onthulling van zijn beeld en een groots verjaardagsfeest op de Grote Markt zullen uitgesteld worden naar een veiligere datum. “De enige juiste verstandige beslissing”, benadrukken Will Tura en het Veurnse stadsbestuur.

“Het is met heel veel spijt in mijn hart, maar we kunnen niet anders dan deze beslissing nemen. Er is weliswaar maar één 2de augustus waarop ik 80 word, maar met het slechte nieuws dat het Coronavirus weer overal opduikt is dit de enige juiste beslissing. Ik zou het niet op mijn geweten willen hebben dat er mensen besmet worden met het Coronavirus omdat ze op mijn verjaardagsfeest aanwezig waren. Laten we daarom samen mijn verjaardag vieren elk in onze veilige bubbel en thuis luisteren naar Radio2 en kijken naar Eén.”

“Laten we samen mijn beeld in Veurne onthullen wanneer het in alle veiligheid zal kunnen. Wanneer er een vaccin zal zijn en wanneer we het virus hebben klein gekregen”, licht Will Tura zijn beslissing toe.

Foto : Verjaardagsconcert 2 augustus 2015