Gooi aub groenten en fruit niet weg!

0 / 5

Your page rank:

Bericht van Sanctuary De Zonnegloed:

Beste fans van onze dieren. Het is zeer triestig wat er momenteel in de wereld gebeurt en niemand weet hoe lang deze pandemie en bijkomende maatregelen gaan duren en hoe de toekomst er zal uitzien. We leven mee met iedereen die erg geraakt wordt door het coronavirus… gezondheidsmatig of financieel.

We duimen dat alles goed komt voor iedereen! Toch terwijl even een oproep aan ieder die (soms) nog met een overschot zit aan groenten en fruit. Graag zouden wij deze aan onze honderden dieren geven. In plaats van te laten wegrotten of weg te gooien. Wij kunnen zelf niet overal gaan ophalen, dus als het kan graag brengen en plaatsen in de donatie-kar voor onze poort. Die bekijken en legen we dagelijks. Maar als je het zelf niet kan brengen dan willen eventueel vrijwilligers het voor ons wel komen ophalen.

Stuur ons dan een berichtje aub? Dat mag via e-mail naar info@dezonnegloed.be of via Messenger of gewoon als vermelding hieronder in ons bericht op Facebook als commentaar.Wat kunnen we goed gebruiken? Appelen, peren, bananen, kiwi, sinaasappelen, druiven, avocado’s, wortelen, tomaten, komkommers, witloof, courgette, aardappel en andijvie…. Liefst GEEN sla of noten!

Maar heel veel van onze dieren hebben ook specifieke voeding nodig die wij als mens niet eten. Die moeten we dus bestellen en aankopen. En er zijn onze vaste doorlopende kosten (elektriciteit, gas, water, medicatie, dierenartsen, dierenverzorgers, etc…) waarmee we de komende weken nog mee gaan kampen.

Dus elke gift blijft onze dieren natuurlijk helpen, van cent tot Euro… alle beetjes helpen ons de komende harde wintermaanden…Giften kunnen steeds op onze rekening BE58 7390 1329 6879 van Sanctuary De Zonnegloed vzw.

Of koop alvast een cadeaubon voor een bepaald bedrag, die je dan kan gebruiken zodra ons park weer open mag. https://www.dezonnegloed.be/nl/kom-kijken/cadeaubonAlvast heel erg bedank voor jullie steun!