Gowill Westhoek: Kant en klare voeding voor uw huisdier!

Gowill Westhoek

0 / 5

Your page rank:

Gowill Westhoek: Kant en klare voeding voor uw huisdier

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van verse natuurvoeding voor uw huisdier. Wij verkopen kant en klaar vers vlees van Gowill, deze KVV is van de hoogste kwaliteit én reeds voorzien van extra groentjes. Gaat u op reis of wisselt u graag af met droogvoer? Dan is het gamma persbrokken van Gowill wellicht iets voor u. Bestellen kan snel en eenvoudig via onze webshop, u heeft de keuze tussen afhalen of leveren aan huis.

Gowill Westhoek

Alle ingrediënten die uw hond of kat nodig heeft, worden met de grootste zorg vermalen in de juiste verhoudingen. Vervolgens worden ze in de vorm van een worst of vleesblokjes diepbevroren.
KVV is heel eenvoudig in gebruik. Je bewaart het gewoon thuis in uw diepvries en 24u voordien haalt u één worst of bakje naar keuze uit. Wanneer het tijd is voor de maaltijd van uw huisdier, weegt u af hoeveel hij/zij mag krijgen en voila: smullen maar!

Gowill Westhoek

Waarom kiest u beter niet voor droogvoer?

Bij droogvoer wordt het vlees verhit, waardoor veel voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld eiwit, kapotgemaakt worden. Veel honden zijn bovendien ook allergisch aan verhitte eiwitten, wat resulteert in jeuk, oorontstekingen, vachtproblemen, verstopte anaalklieren, …
In Gowill zitten ook geen kleur-, geur- en smaakstoffen verwerkt, wat bij droogvoer wel het geval is. Het is ook vrij van chemische antioxydanten en conserveringsmiddelen. Het wordt na productie meteen ingevroren. Daardoor is het lange tijd houdbaar.
Gowill voegt als extra troef ook fijngemalen groenten, fruit en vuile pens toe, wat de hond voorziet in extra natuurlijke vitaminen en mineralen.

Openingsuren:

Wij werken enkel met afhaling of levering op afspraak.

Contactgegevens: