Griezeltellen

griezelkaart

0 / 5

Your page rank:

Dit jaar zal Halloween er net iets anders uit zien. Van deur tot deur gaan en grabbelen in de snoepjespot is niet aan te raden nu de verspreiding van het COVID-19 virus helaas weer toeneemt. Gezinssport Vlaanderen en Sport Vlaanderen bieden met de eerste Grote Griezeltelling een alternatief voor de traditionele ‘trick or treat’-tocht.

Wie gaat er mee Griezeltellen?!

Hoe is het gesteld met de griezelpopulatie in Vlaanderen?
Wie zijn ze?
Waar hangen ze uit?

Gezinssport Vlaanderen rekent op jullie hulp om alle Griezels in kaart te brengen.
Doen jullie mee aan de eerste officiële Griezeltelling, van 24 oktober t.e.m. 11 november?
Hang een Griezel-kleurplaat voor je venster of versier je huis met Halloween-versiering, ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt.

Hoe werkt het?

Je kan bij ons terecht voor Griezelkaarten en -kleurplaten.

  • De kleurplaat kan je inkleuren en aan je deur of venster hangen. We beschikken over 5 verschillende Halloween-kleurplaten: een vampier, een heks, een spin, een skelet en een pompoen.
  • Andere gezinnen kunnen deze kleurkaarten zoeken tijdens hun wandeling.
    Je kan ook andere Halloween-versiering ophangen aan je huis of zelf een Halloween-knutselwerkje knutselen. Knutselideetjes vind je op ons Familie Fit Pinterest-bord.
  • Met de Griezelkaart ga je op pad. Op de telkaart kan je het aantal Griezels in jouw buurt noteren.

Downloads (pdf)

Doe mee en win!

Gezinnen die deelnemen aan het Griezeltellen en ons uiterlijk donderdag 12 november een griezelige foto bezorgen van hun wandeling, maken kans op 1 van de 10 sportpakketten t.w.v. 100 euro.

Deelnemen kan door een foto op te sturen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be of te posten op sociale media met de hashtag #griezeltellen tot uiterlijk 12 november, 23u59.

Winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag de 13de… november.