GROTE ZWERFVUILOPRUIMACTIE VOOR SCHOLEN EN VERENIGINGEN!

GROTE ZWERFVUILOPRUIMACTIE VOOR SCHOLEN EN VERENIGINGEN!

Het lokaal bestuur van De Panne daagt verenigingen en scholen uit om tijdens de maand van de netheid samen de strijd aan te gaan tegen zwerfvuil.

Maand maart = maand van de netheid en bijgevolg is er tijdens deze actiemaand een nultolerantie voor het achterlaten van zwerfvuil. Het is immers geweten dat zwerfvuil het straatbeeld, de natuur en het milieu vervuilt. Dit hardnekkige probleem moet aangepakt worden en dus is er ook dit jaar, nl. op zaterdag 11 maart, opnieuw een grote zwerfvuilopruimactie.

SAMEN TEGEN ZWERFVUIL! DOE JE MEE?

Het lokaal bestuur daagt verenigingen en scholen uit om samen de strijd aan te gaan tegen zwerfvuil. Zoals elk jaar krijgt het lokaal bestuur hiervoor de medewerking van de afvalintercommunale IVVO.

Wil jouw school of vereniging met een aantal de handen uit de mouwen steken en meehelpen tijdens de zwerfvuilopruimactie? Dit kan door vóór 15 februari het formulier hieronder ingevuld terug te bezorgen aan team Omgeving (t.a.v. Barbara Viaene, Zeelaan 21, 8660 De Panne of via mail naar milieu@depanne.be).

WIST JE DAT

Door deel te nemen draag je bij tot een betere leefomgeving en die inzet wordt beloond. Elke vereniging of school die deelneemt en met een groep van minstens 10 personen een traject van minstens 8 km opruimt, kan rekenen op een vergoeding van € 200. Als dank wordt deze actieve dag afgesloten met een babbeltje en een drankje.


Inschrijvingsformulier zwerfvuilopruimactie.pdf (201.33 KB) “pdf”

Extra nieuws:

Nieuws Veurne

Veurne Awards 2024

Veurne Awards 2024 : Op 23 februari 2024 is er de allereerste editie van de Veurne Awards. Tijdens deze gala-avond in Furnevent zetten we onze

Koksijde Nieuws

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde: Op vrijdag 27 oktober 2023 start in Oostduinkerke de 9de editie van de Halloween-mountainbiketoertocht. Dit jaar is er terug keuze uit drie verschillende afstanden: 25,

Koksijde Nieuws

Fun Shopping Koksijde

Fun Shopping Koksijde: Voor Fun Shopping moet je in Koksijde, Sint-Idesbald én Oostduinkerke zijn!Het eerste weekend van oktober slaan de VVV, de dienst voor Toerisme