Jef Neve op 08/08 en 09/08 te Poperinge

jef neve poperinge

0 / 5 0
Het stadsbestuur en het Talbot House organiseren deze zomer twee unieke concerten van pianist en componist Jef Neve in Poperinge. Vergezeld van sopraan Hanne Roos en een strijkkwintet brengt hij op zaterdag 8 augustus om 10.30 u. een aperitiefconcert in het Talbot House en op zondag 9 augustus om 6 u. een ochtendglorenconcert op een geheime locatie in Poperinge. 

Op zaterdag 8 augustus strijkt Jef Neve neer in de tuin van het Talbot House, de ideale locatie voor een aperitiefconcert. De prijs voor het concert bedraagt 36 euro, een hapje en een drankje zijn inbegrepen. 

Op zondag 9 augustus verhuist het gezelschap naar een geheime locatie in Poperinge. Muziekliefhebbers kunnen er bij het opkomen van de zon genieten van een bijzonder ochtendglorenconcert. De prijs bedraagt 49 euro, ontbijt inbegrepen. Het ontbijt kan je meenemen of in de tuin van het Talbot House eten. De locatie is op wandelafstand van het Talbot House. Wie ingeschreven is, ontvangt enkele dagen op voorhand de locatie. 

Muziekliefhebbers kunnen in het weekend van 8-9 augustus in Poperinge genieten van topmuziek, gebracht door toptalenten. Jef Neve, sopraan Hanne Roos en het strijkkwintet brengen postklassieke muziek, maar ook muziek van Jef Neve zelf en enkele prachtige songs staan op het programma. Op zondagochtend krijgen zij het gezelschap van het koor van vogels en krekels en alle andere natuurgeluiden. Kippenvel verzekerd. 

Tickets voor beide concerten zijn te koop via de webshop van Stad Poperinge. De ticketverkoop start op vrijdag 26 juni om 10 u. Alle informatie is ook na te lezen op www.poperinge.be/jefneve of op www.talbothouse.be
Meer info
Schepen Loes Vandromme
0478 60 91 05
loes.vandromme@poperinge.be

Matthias Breyne
057 346 686
matthias.breyne@poperinge.be

Simon Louagie
057 33 32 28
simon@talbothouse.be

Foto: Website Poperinge