Juwelen Kimberly Goudsmid-Juweelontwerp te Nieuwpoort

Juwelen kimberly nieuwpoort

0 / 5

Your page rank:

Op twee decennia tijd bouwde Bijouterie Kimberly uit Nieuwpoort een ijzersterke reputatie op aan de Westkust en daarbuiten. Dat is vooral te danken aan de eigen creaties van zaakvoerder en goudsmid Vincent Hannotte. Stuk voor stuk pareltjes, volledig vormgegeven naar uw wensen en uw smaak. Want laat dat duidelijk zijn: Vincent is in de eerste plaats een gepassioneerd goudsmid. Zijn state-of-the-art atelier is een echt creatief labo.

Die expertise, ervaring en knowhow is trouwens de beste garantie voor een kwalitatieve dienst na verkoop. Alle reparaties van juwelen en uurwerken doet Bijouterie Kimberly zelf, in eigen huis. Echtgenote Kathy Capron groeide als kind letterlijk op tussen de juwelen en kan aldus terugbogen op een bijzonder rijke, levenslange ervaring in de juwelenwereld.

Samen vormen Kathy en Vincent een topteam, dat u graag met raad en daad bijstaat.

Juwelen Kimberly:
Naast een deskundig advies voor aankoop hechten zij een even grote waarde aan onze dienst na verkoop. In hun juwelierswinkel te Nieuwpoort-Bad beschikken ze over een eigen reparatieatelier uitgerust met de meest moderne apparatuur. Hierdoor kunnen ze alle reparaties in eigen beheer uitoefenen. U kunt bij heb terecht voor alle reparaties of onderhoud aan uw horloge of juwelen.

Het atelier beschikt over de meest moderne apparatuur om uw horloge volledig volgens de fabrieksnormen te meten, af te regelen en volledig te kunnen controleren op waterdichtheid. Juwelen Kimberly beschikt over een grote voorraad aan de meest standaard vormen in ronde glazen, waardoor de reparatietijd tot een minimum wordt herleid. Bovendien zijn ze gehomologeerd om reparaties uit te voeren aan exclusieve horlogemerken.

Uw ring vergroten of verkleinen? Een ketting, armband of oorring herstellen? Elk werkje wordt vakkundig afgewerkt. Naast goudsmid is Vincent Hannotte ook zetter van edelstenen. Het zetten van briljanten of kleurstenen in bestaande of nieuwe juwelen is dus in zeer deskundige handen. Het hypermodern atelier beschikt bovendien ook over graveermachines, waardoor ze uw juwelen snel kunnen voorzien van mooie, fijne gravures.

Naast de reparaties van uw juwelen kunt u bij Juwelen Kimberly terecht om met uw oude (gouden) juwelen een geheel nieuw en uniek sieraad te laten ontwerpen. Ze begeleiden u van ontwerp tot afwerking.

JUWELEN KIMBERLY
Albert I laan 140 – 8620 Nieuwpoort-Bad
T. +32 476 434 594
Website: https://www.juwelenkimberly.be/
E-mail: info@juwelen-kimberly.be