Keikopbraderie ‘light’ in Poperinge

0 / 5 0
Van donderdag 23 juli tot en met zondag 26 juli vindt er een Poperinge een light versie van de Keikopbraderie plaats. 

De Keikopbraderie in juni kon niet doorgaan en de solden werden een maand verplaatst. Daarom organiseert de vzw Centrummanagement de Keikopbraderie ‘light’ van donderdag 23 juli tot en met zondag 26 juli. Zo kun je bij de handelaars al wat extra koopjes doen, net voor de zomersolden van start gaan op 1 augustus. 

Ballonvlucht te winnen
Tijdens die 4-daagse kan je een ballonvlucht boven Poperinge winnen. Dat kan door bij de lokale handelaars te kopen en je Pop.pas te scannen. Als je 40 Pop.punten inruilt, krijg je 1 kans om op zondagavond een ballonvlucht mee te maken. Hoe meer handelaars je bezoekt, hoe meer kansen je kunt verzamelen. Ondertussen zijn er al meer dan 100 deelnemers, zowel horeca- als handelszaken, aan de Pop.pas! De winnaars worden op zondagmiddag (na 17 u.) verwittigd en kunnen op zondagavond al mee met de ballon boven Poperinge. Opstijgen doet de ballon bij optimale weersomstandigheden op de Grote Markt, de sportzone is de alternatieve opstijgplaats.

Muzikaal programma
Daarnaast werd er een bescheiden programma met muzikale animatie uitgewerkt én ook de kinderen worden niet vergeten. Op zaterdag en zondagnamiddag is er een afgesloten springkastelendorp op de Grote Markt, enkel toegankelijk voor kinderen en met de nodige veiligheidsmaatregelen. Op zondagnamiddag brengt Ballonnino ook een bezoekje op de Grote Markt. 
Zaterdagnamiddag tussen 16 en 18 u. speelt Astrid met haar accordeon in het centrum en op de Grote Markt bekende melodieën. Op zondag komt Rudi Leniere het beste van zichzelf geven. Je kent Rudi misschien van zijn optredens voor de bewoners van het rusthuis tijdens de strenge corona-maatregelen? 
Verder komen de mannen van Velo Drum (14 -17 u.) en de Vette Pistons (17 – 20 u.) het centrum muzikaal opfleuren op zondagmiddag.