Kerstmagie: De Nacht van De Twinkelings Vlamertinge 5 tot 23 december

Kerstmagie: De Nacht van De Twinkelings Vlamertinge

0 / 5

Your page rank:

Kerstmagie is terug! Ben jij klaar voor een spiksplinternieuwe magische ervaring? Vanaf het begin van de traditionele adventsperiode zijn de zes Kerstmagie-kastelen (Westerlo, Laarne, Vlamertinge, Sint-Truiden, Wijnendale, Aartselaar) allemaal in de ban van een volledig nieuw concept.

Dit jaar dompelen we je onder in een wondere wereld voorbij jouw verbeelding. Kerstmagie wordt dit jaar van een theaterwandeling omgetoverd naar een spannende ontdekkingstocht voor het hele gezin.

Dit jaar zijn het uitzonderlijk niet de acteurs die je meenemen, maar wel het kasteel zelf zal schitteren tijdens ‘De Nacht van de Twinkelings’ ?.Tijdens je reis doorheen één van de zes kastelen, kom je samen met je bubbel in een spannende zoektocht terecht.

Alle zalen van het kasteel zijn gehuld in een verbluffende en warme kerstsfeer. Maar let op: tijdens het magische uur komt alles in het kasteel tot leven! Dan is het aan jou om het mysterie van de Twinkelings op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen.

Je loopt in een ‘one way systeem’ waardoor je nooit mensen buiten jouw bubbel zal kruisen of passeren. Bovendien is de sociale afstand gegarandeerd door per bubbel het kasteel te betreden en doordat er dit jaar uitzonderlijk geen acteurs zijn.

Fantastische lichteffecten, prachtige muziek en een gloednieuw en meeslepend verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel .

Kom met jouw bubbel in alle veiligheid genieten van deze vernieuwde en spectaculaire ervaring.


Prijs: € 15,40/persoon (incl. € 0,45 servicekosten)
Kinderen > 5 jaar: gratis toegang

Reserveren : https://tickets.kerstmagie.be/