Kinderstreken te Diksmuide

Kinderstreken - Bezoek Diksmuide

Elke dinsdagnamiddag kunnen kinderen jonger dan 12 jaar en bubbels in gezinsverband iets spannends ontdekken: een speelse constructie, een leuke animatie of een knettergekke doe-activiteit. Kom dus zeker een kijkje nemen!

Het is steeds aangeraden om een mondmasker bij te hebben, in drukke situaties kan er gevraagd worden om deze op te zetten. Gelieve ook per persoon van de bubbel een briefje me te brengen met daarop je naam, familienaam en telefoonnummer.


28/07/2020 – 13u30 tot 17u30

Fietsen pimpen – Kip van Troje

Je tweewieler in een nieuw jasje? De kakelende kunstzinnige knutselaars maken van ieders fiets een rijdend-verhaal-kunstwerk. Ze laten je creatief werken met wasco’s, kwasten, vingerpotjes, grote vellen karton, bubbelplastiek, bloemen, buisjes, stokken, stoffen, allerlei knuffels, papier in verschillende kleuren en soorten, kralen en tal van andere klus- en versiermateriaal. Kom samen met je bubbel langs en ga vol fantasie aan de slag op je eigen fiets.


04/08/2020 – 13u30 tot 17u30

DIY Zeepkarrenrace – Creatool

Zet je klaar… 3, 2, 1… START! Donder van de helling, race als eerste over de streep en win de grote prijs. Zeepkarren bouwen en eraan sleutelen. Hier ben jij, je mama en je papa zowel de racepiloot alsook de mekanieker. Racen, tunen en verbeteren waar nodig kan in de pitstop tussen de vele races door, net zoals in de F1. Kom samen met je bubbel langs en race in de Grand Prix tegen elkaar. Wie wint de koers?


11/08/2020 – 13u30 tot 17u30

Poëtisch kunstzinnig kapsalon + Ballonplooier Neus – Kip van Troje

De gekke kappers van het Poëtisch kunstzinnig kapsalon betoveren elke klant onder de 12 jaar met een grappig, eigenaardig of donzig kapsel. Pluimen, draadjes, kralen, veren, bloemen en alle kleuren van de regenboog komen in het haar terecht! Terwijl je wacht op je beurt maakt ballonplooier Neus in een handomdraai voor jou kleurige ballonnen in de vorm van dieren, bloemen of figuren.


18/08/2020 – 13u30 tot 17u30

Fietsen pimpen – Kip van Troje

Je tweewieler in een nieuw jasje? De kakelende kunstzinnige knutselaars maken van ieders fiets een rijdend-verhaal-kunstwerk. Ze laten je creatief werken met wasco’s, kwasten, vingerpotjes, grote vellen karton, bubbelplastiek, bloemen, buisjes, stokken, stoffen, allerlei knuffels, papier in verschillende kleuren en soorten, kralen en tal van andere klus- en versiermateriaal. Jong en oud mag vol fantasie aan de slag gaan op zijn/haar fiets.

PS: Vergeet je eigen fiets niet mee te brengen!


25/08/2020 – 13u30 tot 17u30

De Auto-Ren-Baan – De Figuranten

De oude meubels van oma en opa werden omgetoverd tot het mafste wagenpark van het land.
Kasten, bedden, nachtkastjes en tafels moesten eraan geloven, maar ze herleven nu als ware racewagentjes die scheuren over het asfalt. Maak er samen met mama, papa, broer en zus een dolle race van! 

Contact

Dienst Evenementen

AdresGrote Markt 68600DiksmuideTel.051 79 30 60E-mailevenementen@diksmuide.be

Wanneer?

Elke dinsdagnamiddag van 13u30 tot 17u30.

Waar?

Grote Markt, Diksmuide.