Koksijds infoblad heeft een nieuw (digitaal) gezicht

nieuwe tijdingen Lander Van Hove Burgemeester

0 / 5

Your page rank:

Koksijde start 2021 met een knaller van formaat! Het gemeentelijk infoblad Tij-dingen kreeg een grondige restyle. Met het vernieuwde magazine wil Lokaal Bestuur Koksijde lokaal nieuws op een visueel aantrekkelijke en licht verteerbare manier aanbieden. De meeste rubrieken worden overgenomen. Sommige krijgen extra aandacht.

Nog meer nieuws! Surf naar www.tij-dingen.be voor de XL-versie van Tij-dingen. Ontdek extra grote interviews, meer spraakmakend beeld– of zelfs videomateriaal. Hopelijk ben jij even enthousiast! Benieuwd naar jullie reacties!


In een notendop
➢ een hedendaagse look and feel
➢ kwaliteit staat centraal
➢ meer aandacht voor het visuele aspect
➢ Tij-dingen is voor alle Koksijdenaars – en wordt gemaakt door Koksijdenaars
➢ meer interviews: minstens twee per magazine
➢ herkenbaarheid: behoud van onze vaste waarden
➢ lancering van enkele nieuwe rubrieken

Koppositie
Koksijdenaars appreciëren dit maandblad en dat doet plezier. 86 procent van de inwoners geeft aan dit magazine regelmatig tot vaak te lezen. Een schitterend cijfer waardoor Tij-dingen een toonaangevende rol speelt in Vlaanderen. In een recent afgenomen communicatie-enquête eindigde het infoblad als koploper in alle onderdelen. De lezers bezorgden bruikbare tips en zorgden zelfs voor nieuwe ideeën. Jouw mening telt!

Knipoog naar het verleden…
Tij-dingen zit dan wel in een nieuw jasje, maar het bestaande concept blijft overeind. De meeste rubrieken worden overgenomen en sommige krijgen zelfs extra aandacht. Eervolle vermelding voor Jan Huyghe, de bedenker van Tij-dingen ging medio 2018 welverdiend op pensioen. Ook fotograaf Dirk Van Hove werkte mee aan talloze edities en is ondertussen anderhalf jaar op rust.


Lees de XL-versie van Tij-dingen vanaf nu online
Kiezen is verliezen en schrijven is schrappen. Daarom wordt vanaf nu het digitaal infoblad www.tij-dingen.be gelanceerd. Daar lees je extra grote interviews, vind je meer spraakmakend beeld- of zelfs videomateriaal. Voor de gedrukte edities wordt gekozen voor de blikvangers. Vandaar deze keuze. Een win-winsituatie. Surf snel!

Wie is wie?
➢ Hoofdredacteurs Tij-dingen en www.tij-dingen.be: Thierry Boonefaes en Dries Dawyndt
➢ Eindredactie: Ilse Chamon (diensthoofd dienst Communicatie Onthaal en Protocol)
➢ Redactie: gebeurt door alle gemeentelijke diensten

➢ Lay-out: Sofhie Legein
➢ Drukker: Drukkerij Pattyn
➢ Redactieraad: schepen Lander Van Hove, Ilse Chamon, Dries Dawyndt, Thierry Boonefaes, Marie Godderis en Sofhie Legein (incl. Olivier Tilmant en Maarten Vandenbroucke voor web)
➢ Fotografie en bewerking: Dirk Van Hove, Sofhie Legein, Olivier Tilmant en Marie Godderis


Foto
©Sofhie Legein – Lokaal Bestuur Koksijde: op de foto staan een trotse burgemeester en schepen van Onderwijs met de nieuwe cover.