Laat valentijn eens in het water vallen

Laat valentijn eens in het water vallen

In Sport- en Recreatiebad De Kouter Poperinge kunnen koppeltjes op 14 februari valentijnzwemmen in een bijzondere sfeer.

Van 18 u. tot 20.45 u. zijn kinderen niet toegelaten in het zwembad, zodat verliefde volwassenen in alle rust kunnen genieten. Je krijgt een glaasje cava of fruitsap, sfeerlicht en romantische muziek zorgen voor extra gezelligheid. Je kan gebruikmaken van de sauna, stoomhut, onderwaterligbanken, waternekmassage, jetstreams en whirlpool. Of laat je met je geliefde drijven op een van de love-islands.  

Wedstrijd

“Via een wedstrijd op de website van het zwembad maak je kans op een gratis duoticket”, vertelt schepen van sport Klaas Verbeke. “Bovendien verloten we de avond zelf een valentijnpakket ter waarde van 50 euro onder alle aanwezigen.”

Zwembadcoördinator Andrès Van de Weghe is tevreden dat het evenement na vier jaar opnieuw kan plaatsvinden: “De laatste editie was in 2019. In 2020 viel het valentijnzwemmen figuurlijk in het water door een algemene stroompanne in de hele stad, in 2021 en 2022 hielden de coronamaatregelen ons tegen.”

Meer info op www.zwembaddekouter.be/nl/valentijn