Levensloop Koksijde 2020 werd geschrapt.. maar wat nu?

Levensloop Koksijde

Bericht van de organisatie Levensloop Koksijde :

Op 20 maart werd de moeilijke, maar onvermijdelijke beslissing gemaakt om Levensloop Koksijde 2020 niet te laten plaatsvinden op 30 en 31 mei 2020. Maar wat nu? Dat lees je hier!

In samenspraak met de Stichting tegen Kanker heeft het comité beslist om zich te focussen op de toekomst en de editie van 2021 reeds (in beperkte mate) voor te bereiden. Noteer 29 en 30 mei al maar in de agenda! Hierbij een woordje uitleg.

* Vechters zijn onze VIP’s, maar zij behoren tot de risicogroep van het Coronavirus. Het is dus een noodzaak om hen te beschermen en hen dit jaar niet samen te brengen. We kijken uit om hen allen volgend jaar in het verwenpaleis te ontvangen.
* Alle inschrijvingen van vechters, deelnemers en teams uit 2020 blijven geldig voor 2021. Indien u dan wenst deel te nemen, hoeft u zich niet meer opnieuw in te schrijven.
* Alle betaalde sponsoring blijft voor 2021 gelden. Dit betekent dat de overeenkomst wordt overgezet naar volgende editie en u op Levensloop Koksijde 2021 dezelfde visibiliteit krijgt zoals afgesproken voor de afgelaste editie.
* Heeft u een gift gedaan, dan krijgt u zeker ten gepaste tijd uw fiscaal attest (giften vanaf 40 euro).
* De gestorte giften, sponsoring per team of deelnemers blijven op de teller staan voor editie 2021. Volgend jaar starten we dus met een heel mooi bedrag!
* Artiesten die een optreden vastlegden, zien we in 2021 ook graag op het podium verschijnen.

Wij hopen dat we opnieuw op uw medewerking kunnen rekenen.
Vragen? Neem contact met ons op via koksijde@levensloop.be!

Superhard bedankt voor de alle inspanningen, steun en inzet in de voorbije periode en we hopen op uw begrip.

Dikke (virtuele) knuffel en veel liefs,
Het comité van Levensloop Koksijde 2020

Meer info https://www.levensloop.be/koksijde-oostduinkerke