Lowie Events Veurne: springkastelen, feestmateriaal en animatie

https://neemmemeemagazine.be/product/pepaslife-creations/

0 / 5

Your page rank:

‘Lowie events’,

genaamd naar hun zoon Lowie, staat bekend voor de verhuur van springkastelen, speelparken, partytenten en feestmateriaal. Ze beschikken dan ook over een ruim assortiment van mini springkastelen tot XXXL modellen! Alsook hun indoor en outdoor speelparken zijn een must op uw feest!

Animatie

Naast de verhuring van springkastelen en feestmateriaal staat Lowie Events ook in voor tal van animaties waaronder Sinterklaas, Kerst, Pasen en talrijke andere animaties. Vraag steeds vrijblijvend je offerte aan voor jouw evenement!

lowie events

Gratis levering in West-Vlaanderen

Alle prijzen op de website zijn steeds inclusief levering en plaatsing over gans West Vlaanderen. Buiten de regio West Vlaanderen wordt een kleine vergoeding gevraagd in samenspraak met jou!

Combineren? Dat kan!

Meerdere zaken combineren? Dat kan! Vraag vrijblijvend uw offerte aan! Alle prijzen zijn bespreekbaar! Iedereen heeft recht op een feest!

U kan terecht bij Lowie Events Veurne voor:

  • Springkastelen
  • Attracties en Speelparken
  • Partytenten
  • Feestmateriaal: stoelen, tafels, sfeerverlichting, gasverwarming …
  • Animatie: Huisbezoeken, sinterklaas , Meet en greet

Sinterklaas komt bij jou thuis!

Geen geslaagd sinterklaasfeest zonder bezoek van de Sint met zijn Pieten. Een gemiddeld huisbezoek duurt ongeveer 30 minuten. De Sint maakt kennis met de kinderen en de Pieten zingen samen met hen een liedje. Bij voorkeur bezorg je ons een mailtje of briefje vooraf met wat achtergrondinformatie over uw kapoenen. De Pieten zorgen steeds voor een leuke attentie. Op voorafgaand verzoek geven wij ook jullie geschenken af aan de kinderen. Tijdens een privé huisbezoek kan je rustig fotograferen of filmen. Dit alles in jouw vertrouwde omgeving, zonder weer en wind of lange wachtrijen te moeten trotseren.

Voor een huisbezoek zijn de prijzen o.a. afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen en de af te leggen afstand.

Ook voor school-, winkel– of bedrijfsbezoeken is Lowie Events beschikbaar. Bij verenigingen, onthaalouders en kinderdagverblijven komen ze graag langs (prijzen op aanvraag). Verschillende formules (op maat) zijn mogelijk.

Lowie Events maakt de tijd om van het Sinterklaasbezoek een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Springkastelen, partytenten, feestmateriaal en animatie in gans België! Gratis levering in West-Vlaanderen

Contactgegevens:

Adres: Iepersesteenweg 67 – 8630 Veurne
Tel. 0493 13 75 44
Website: https://lowie-events.be/
E-mail: info@lowie-events.be

Facebook: https://www.facebook.com/lowieevents/ 

Lowie Events Veurne