Maak komaf met dure energierekeningen

Econick zonnepanelen

Maak komaf met dure energierekeningen

Met het  aanbod van Econick zorgen we voor een onmiddellijke daling van uw elektriciteitsfactuur. Door de jaren heen kunnen we zeggen dat zonnepanelen uitgegroeid zijn tot de goedkoopste vorm van energie. Econick uw partner voor hernieuwbare energie.

Zonnepanelen van Econick zijn een meer dan rendabele investering. Ze brengen namelijk meer op dan een spaarboekje. De terugverdientijd van een nieuwe installatie is gemiddeld 5-7 jaar. (Bij velen van onze klanten is dit zelfs op 4jaar tijd). Daarna is je geproduceerde elektriciteit pure winst.  Dankzij zonne-energie heb je meer controle over je energie. Schommelingen in energieprijzen hebben zo minder invloed op je stroomkosten.

Zonnepanelen of zelfs een industriële zonnepaneleninstallatie zorgen steeds voor een toekomstgerichte visie. Het is een investering die loont! Econick denkt in de eerste plaats aan een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Iedere installatie wordt tot in de puntjes bestudeerd, zo weet u snel welke installatie het best past bij uw situatie. Kwaliteit, afwerking en open communicatie zijn de 3 pijlers waar ECONICK op bouwt. 

Maak komaf met dure elektriciteitsrekeningen

Gebruik gratis zonne-energie om de stijgende elektriciteitskosten te compenseren en te profiteren van besparingen op lange termijn.

Geniet van gemoedsrust

Veilig, betrouwbaar en ondersteund door een top service van ons team


Econick zonnepanelen
Econick zonnepanelen

Hoe werkt het…

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in gelijkstroom. Maar de meeste huishoudapparaten werken enkel op wisselstroom. Daarom heb je een omvormer nodig, die de zonne-energie omzet in bruikbare stroom. 

Een goede omvormer optimaliseert je energieopbrengst, zodat er geen energie verloren gaat. Wij vertellen u graag welke omvormer het best bij jouw systeem past.

Econick kiest veelal voor omvormers van Solaredge… Een intelligente omvormer die een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop de energie wordt geoogst en beheerd in een fotovoltaïsche systeem. De gelijkstroom geoptimaliseerde omvomer maximaliseert energieopwekking op het niveau van individuele zonnepanelen, hierdoor wordt een lager kWh prijs gerealiseerd. 

Beheer alles via de app van Econick

Je kan je energieverbruik ook mobiel beheren. Met onze app kan je de energieproductie van je zonnepanelen eenvoudig en gratis opvolgen. Je ziet er ook hoeveel energie je op dat moment produceert en verbruikt. Je vindt er bovendien meteen de opbrengst van je zonnepanelen terug. 

Maak komaf met dure energierekeningen en neem nu contact op met Econick.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom de Westhoek maar de meeste van onze installaties van zonnepanelenwarmtepompboilerslaadpalen en thuisbatterijen zijn terug te vinden in AdinkerkeDePanneVeurneKoksijdeNieuwpoortAlveringemDiksmuideStadenHouthulst OostduinkerkeLombardsijdeMiddelkerkePoperinge … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.

ECONICK

Zaakvoerder: Nick Vanleke
Adres: Helvetiastraat 40 – 8670 Koksijde

GSM 0032496986670
E-mail: Klik hier
Website: www.econick.be

Lees meer op:

Extra nieuws:

Nieuws Veurne

Veurne Awards 2024

Veurne Awards 2024 : Op 23 februari 2024 is er de allereerste editie van de Veurne Awards. Tijdens deze gala-avond in Furnevent zetten we onze

Koksijde Nieuws

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde: Op vrijdag 27 oktober 2023 start in Oostduinkerke de 9de editie van de Halloween-mountainbiketoertocht. Dit jaar is er terug keuze uit drie verschillende afstanden: 25,

Koksijde Nieuws

Fun Shopping Koksijde

Fun Shopping Koksijde: Voor Fun Shopping moet je in Koksijde, Sint-Idesbald én Oostduinkerke zijn!Het eerste weekend van oktober slaan de VVV, de dienst voor Toerisme