Mogelijke hinder kruispunt Stragier

hinder kruispunt stragier

0 / 5

Your page rank:

Volgende week hinder mogelijk voor herstelling voetpad kruispunt Stragier

Door herstellingen aan het voetpad ter hoogte van het kruispunt Stragier in de week van 12 april is de rechter voorsorteerstrook in de Admiraal Ronarchstraatstraat afgesloten richting Maria Doolaeghestraat. Wagens kunnen nog steeds rechts inslaan naar de Maria Doolaeghestraat (vanop de linker voorsorteerstrook) maar voor zwaar verkeer (+3,5 ton) is dat moeilijker, daarom is er een alternatieve route voorzien via Beerst, Vladslo en Esen.

Betonnen bollen
Tussen maandag 12 april en vrijdag 16 april vervangt een aannemer de huidige “biggenruggen” door betonnen bolelementen. Die bollen moeten verhinderen dat de hoek van het voetpad nog stuk gereden wordt. Verkeer vanuit de Admiraal Ronarchstraat kan de voorsorteerstrook naar rechts niet gebruiken en zal dus op de voorsorteerstrook naar links moeten rijden. Afslaan naar rechts richting Maria Doolaeghestraat of gewoon rechtdoor rijden richting Fuselierstraat blijft wel mogelijk. Deze werken worden bewust in de paasvakantie uitgevoerd zodat de hinder toch enigszins beperkt blijft. 

Alternatieve route voor zwaar verkeer
Aangezien de doortocht van zwaar verkeer in het centrum moeilijk zal zijn, is er een alternatieve route voorzien via de Wijnendaelestraat, Beerststraat, Vladslostraat en Esenweg.

Foto: google streetview