Natuurvoeding Westhoek: de beste keuze voor uw huisdier!

Natuurvoeding Westhoek

0 / 5

Your page rank:

Natuurvoeding Westhoek: KVV voor uw huisdier!

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van verse natuurvoeding, koudgeperste brokken en natuurlijke snacks voor uw huisdier. Wij verkopen KVV en brokken van verschillende merken met vlees van uitstekende kwaliteit! www.natuurvoedingwesthoek.be

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wenst u voedingsadvies van ons? We helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Contact opnemen kan via info@natuurvoedingwesthoek.be. 

Bestellen kan snel en eenvoudig via onze webshop, u heeft de keuze tussen afhalen of leveren aan huis. Onze snacks kunnen ook opgestuurd worden. Wij zijn gelegen in Beveren aan de ijzer.

KVV is de afkorting voor Kant en Klaar Vers Vlees.

Alle ingrediënten die uw hond of kat nodig heeft, worden met de grootste zorg vermalen in de juiste verhoudingen. Vervolgens worden ze in de vorm van een worst of vleesblokjes diepbevroren.

KVV is heel eenvoudig in gebruik. Je bewaart het gewoon thuis in uw diepvries en 12 à 16u voordien haalt u één worst of bakje naar keuze uit. Wanneer het tijd is voor de maaltijd van uw huisdier, weegt u af hoeveel hij/zij mag krijgen en voila: smullen maar!

Meer info leest u hier.

Waarom kiest u beter niet voor droogvoer?

Bij droogvoer wordt het vlees verhit, waardoor veel voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld eiwit, kapotgemaakt worden. Veel honden zijn bovendien ook allergisch aan verhitte eiwitten, wat resulteert in jeuk, oorontstekingen, vachtproblemen, verstopte anaalklieren enzovoort.

In onze voeding zitten ook geen kleur-, geur- en smaakstoffen verwerkt, wat bij traditoneel voer wel bijna altijd het geval is. Het is ook vrij van chemische antioxydanten en conserveringsmiddelen. KVV wordt na productie meteen ingevroren. Daardoor is het lange tijd houdbaar.

Onze webshop: www.natuurvoedingwesthoek.be
E-mailadres: info@natuurvoedingwesthoek.be
Telefoonnummer: 057 367 467
Adres: Roesbruggestraat 38, 8691 Beveren a/d ijzer (Alveringem)