Neem me mee magazine 2021

neem me mee magazine

0 / 5

Your page rank:

Het jaar zit er bijna op, een jaar dat we wellicht niet vlug zullen vergeten. Ook voor Neem me mee magazine werd het een jaar met ups en downs. Enerzijds groeide onze website in 1 jaar tijd tot ongekende hoogtes qua bezoekersaantallen, maar anderzijds moesten we onze 4de editie van het gedrukt magazine uitstellen omwille van de corona crisis.  


Samen met jullie kijken we graag uit naar volgend jaar. 2021, het jaar waarin we allemaal hopelijk onze persoonlijke vrijheid terug zullen krijgen.  Het jaar waarin we onze familie opnieuw mogen knuffelen, het jaar waarin evenementen hopelijk opnieuw kunnen plaatsvinden en het jaar waarin we onze handelsactiviteiten opnieuw mogen uitvoeren op een “normale” manier. We duimen er net zoals iedereen voor dat dit “nieuwe normaal” snel verdwijnt en dat we de draad weer kunnen oppikken van ons oude leven.   

Via deze weg willen we iedereen heel graag bedanken voor de vele online bezoekjes, voor het lezen van ons gedrukt magazine, voor jullie enthousiasme en vertrouwen.  We wensen jullie een prettig eindejaar toe en laten we met z’n allen knallen in 2021!

Bart & Silke

Website:

Onze website www.neemmemeemagazine.be kende in 2020, ondanks de corona crisis, een snelle groei. Maandelijks mochten we ongeveer 10 000 unieke bezoekers ontvangen die ons samen meer dan 400 000 bezoekjes brachten tijdens het voorbije jaar.  Onze website kreeg in de beginfase het doel om evenementen en handelaars te steunen en na een bewogen jaar kunnen we nu met trots melden dat Neem me Mee een vaste nieuwswaarde is en hoog scoort op Google!

Dit jaar lanceerden we twee top acties via onze Facebookpagina. De laatste actie “Uw favoriete handelszaak” bliezen we in het leven als steun voor de horecazaken in deze moeilijke tijden. Het werd een succesverhaal met 3 gelukkige winnaars die een gratis advertentie wonnen in ons volgend gedrukt magazine (lancering rond april) . Ook voor het jaar 2021 plannen we terug een TOP actie. Dus blijf ons zeker volgen via sociale media.

Vele handelaars bouwden reeds hun persoonlijke gratis pagina om tot een betalende advertentie met mooie foto’s, extra tekst, openingsuren enz…  Dit resulteerde voor hen in een constante aan reclame en online populariteit aan een zeer economische prijs.  Deze online pagina en onze doorgedreven SEO is de perfecte combinatie voor zichtbaarheid op het internet. Voor ons is onze online missie nu reeds meer dan geslaagd, maar we zijn ervan overtuigd dat 2021 ook opnieuw een succesjaar wordt voor ons online concept én voor jullie als handelaars!

Magazine:

Omwille van het covid-19 virus en de daarbij horende gesloten sectoren, planden we in 2020 geen gedrukte editie. Maar uitstel is zeker geen afstel. In overleg met enkele zelfstandigen hebben we samen besloten om de volgende gedrukte editie te lanceren rond april 2021. De inschrijvingen zijn reeds volop bezig en de eerste ontwerpen liggen al op tafel.

Wenst u ook in onze volgende editie te staan met uw handelszaak? Aarzel dan niet ons te contacteren. Er zijn nog enkele vrije plaatsen.

Bart Dewulf – Silke Geryl
www.neemmemeemagazine.be