Nieuw Programma Filmmozaïek

Poperinge, kei van een stad

0 / 5 0

Dicht bij huis genieten van goede films: dat is waar Filmmozaïek voor staat. Acht Poperingse verenigingen stellen tien unieke films voor. Het najaarsprogramma gaat van start op donderdag 24 september.

Het Willemfonds bijt de spits af met de film ‘Loving Vincent’ op donderdag 24 september. Later in het seizoen vertonen zij ook de topfilm ‘Girl’ op dinsdag 22 december. Muziekliefhebbers kunnen twee data aanstippen in hun agenda: de muziekdocumentaire ‘Walking in the Opposite Direction’, keuze van WatouDou, op dinsdag 6 oktober en ‘Bohemian Rhapsody’, keuze van de Sint-Stanislasspeelschaar, op donderdag 22 oktober.

Voor kinderen en families is er keuze uit drie films. De Kinderbrouwerij vertoont op zondag 25 oktober de unieke animatiefilm ‘Marona’. De Gezinsbond Poperinge gaat voor ‘Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap’ op dinsdag 3 november en in de kerstvakantie op woensdag 23 december vertoont de Gezinsbond Roesbrugge-Haringe-Beveren ‘Niko 2: Een Nieuw Avontuur’.

Op het programma staan ook nog de komische avonturenfilm ‘The Peanut Butter Falcon’ op dinsdag 8 december (gekozen door Liberale Vrouwen), de zwarte komedie ‘Men & Chicken’ op vrijdag 11 december (gekozen door De Kinderbrouwerij) en de wereldfilm ‘Capharnaüm’) op dinsdag 15 december (gekozen door de Gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking).

Omwille van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, is het verplicht om vooraf in te schrijven via cultuur@poperinge.be. Het betalen van de toegang gebeurt de avond zelf aan de balie. Een mondmasker is verplicht. Alle praktische informatie, alsook het volledige programma is na te lezen op www.poperinge.be/filmmozaiek.