Nieuwe datum Night of the Proms Summer Edition

night of the proms summer edition

0 / 5

Your page rank:

Vorige zomer was het nieuwe topevent in Koksijde, Night of the Proms Summer edition, meteen een schot in de roos. Zo’n 7000 toehoorders genoten op een zwoele zomeravond van een schitterende show op het Kerkplein te Koksijde. Burgemeester Marc Vanden Bussche was dan ook enorm trots om tijdens het concert reeds aan te kondigen dat we komende zomer een tweede editie zouden krijgen. Helaas… de coronacrisis besliste er anders over.

Maar, uitstel is geen afstel! De tweede editie van dit uniek zomers muziekfeest staat nu gepland op donderdag 29 en vrijdag 30 juli 2021!

Tickets

De tickets die werden aangekocht voor deze zomer, blijven volgend jaar gewoon geldig; er moeten dus geen tickets gewisseld worden. Tickets voor donderdag 13 augustus 2020 zullen geldig zijn op donderdag 29 juli 2021, en tickets voor vrijdag 14 augustus 2020 zullen geldig zijn op vrijdag 30 juli 2021. De donderdagshow (13/08/20) was zeer snel uitverkocht, dus dit zal in principe zo blijven voor volgend jaar (29/07/21). Voor de show op vrijdag werden ook reeds heel wat tickets verkocht, maar voor deze show (30/07/21) zijn wel nog steeds tickets beschikbaar, zowel online via www.teleticketservice.com als in het toerismekantoor te Koksijde (Zeelaan 303).

Wie verhinderd zou zijn op deze nieuwe data kan binnen de 30 dagen, en onder bepaalde voorwaarden, om een terugbetaling van de tickets vragen. Wie online een ticket kocht, vindt alle informatie terug op www.teleticketservice.com; wie een hard ticket kocht in het toerismekantoor te Koksijde, meldt zich best opnieuw aan ter plaatse. Zowel online als in het toerismekantoor kan iedereen terecht voor bijkomende informatie