Padelvelden reserveren vanaf nu online in De Panne

padelveld reserveren de panne

0 / 5

Your page rank:

De digitalisering van het lokaal bestuur De Panne zet zich voort. Het bestuur zet steeds meer in op digitalisering. Zo kunnen vanaf 30 september 2020 de velden waar je padel kan spelen, online gereserveerd worden.

Padelvelden kan je voortaan digitaal reserveren in De Panne! Vanaf 30 september 2020 kan je in De Panne online je padelveld reserveren. Zo neemt het lokaal bestuur mogelijke drempels weg om te gaan sporten. Alle gebruikers zijn nu in de mogelijkheid om vlotter en efficiënter te kiezen hoe en wanneer ze een veld zullen voorbehouden.

Door het online reservatiesysteem, kunnen sporters elk moment de nog beschikbare velden raadplegen. De gebruiker kiest een datum, veld en tijdstip en kan daarna onmiddellijk betalen. Handig, want zo wordt er tijd uitgespaard: de raketsporters moet niet meer passeren via de kassa in de sporthal.

Reserveren kan via deze link: http://www.depanne.be/padel

Digitaal reserveren is een van de maatregelen in de verdere digitalisering van het lokaal bestuur. De digitalisering is door het coronavirus in een stroomversnelling gekomen. Vooral intern is er al veel veranderd en dat is al voelbaar voor de burgers. Zo maken we gebruik van een digitaal reserveringssysteem voor de dienst Bevolking om afspraken vlot in te boeken.

Het lokaal bestuur hoopt dat de gebruikers van de padelvelden blij zijn met de verbetering. Hopelijk zet het zo nog meer personen aan om deze raketsport uit te oefenen. 

Meer info?

dienst Sport, Sportlaan 2, 058-42 18 20, sport@depanne.be