Speur Ze! te Veurne

Veurne Speur Ze

0 / 5 0

Doe jij mee?

Ontdek, Beleef, Geniet! Het is geen lege slogan van Veurne Toe Koer. De lokale handelaarsorganisatie heeft een toffe doe-activiteit voor groot en klein, jong en oud. 

Noteer in je agenda: van 13 juli tot 4 oktober geniet je dankzij Veurne, Speur Ze! van leuke taferelen in de straten van Veurne en kan je zoeken naar grappige emoji’s. Op 3 en 4 oktober is er het Weekend van de Klant en wordt het nog iets leuker! De opdracht tijdens deze periode is simpel. Je kan vanaf 13 juli een deelnameformulier afhalen bij Visit Veurne, Grote Markt 29 of bij de deelnemende handelaars. Daarna: 

  1. Zet je jouw stappenteller aan.
  2. Zet je jouw speurneus op.
  3. Trek je met je gezin, familie of vrienden door Veurne.
  4. Ontdek je de etalages van de lokale handelaar, versierd met verwelkomende tekeningen en grappige emoji’s.

Doe mee en maak kans op leuke cadeaus! Stuur jouw meest originele Veurne, Speur Ze!-selfie, met een leuke etalagetekening op de achtergrond, naar de Facebook-messenger van Veurne Toe koer of naar info@veurnetoekoer.be. In zowel juli, augustus als september winnen telkens drie selfie-deelnemers een waardebon van 50 euro. 

Op 31 juli, 24 augustus, 21 september maakt Veurne Toe koer telkens de winnende selfies bekend via www.facebook.com/Veurnetoekoer. Bij het einde van de actie op 12 oktober, trekt Veurne Toe koer uit alle deelnemers vijf winnaars! Zij winnen elk een waardebon van: 

Eerste prijs175 euro
Tweede prijs125 euro
Derde prijs100 euro
Vierde prijs50 euro
Vijfde prijs50 euro

Maak er dus een gezellige activiteit van, snuffel rond in het historische Veurne, ontdek de leuke shops die onze stad rijk is en geniet ook van het lekkers uit de streek in een van de charmante horecazaken.