Stad Veurne zoekt kandidaat-huurder voor een deel van nutsgebouw, Kaaiplaats 1+

C:\Users\Bart\Desktop\Stad Veurne zoekt kandidaat-huurder voor een deel van nutsgebouw, Kaaiplaats 1+.jpg

0 / 5

Your page rank:

Stad Veurne zoekt een kandidaat-huurder voor een deel van het nutsgebouw aan de Kaaiplaats 1+, voor watergebonden activiteiten. 

Concreet geeft de Stad Veurne de achterste ruimte van het nutsgebouw ter beschikking. Dit deel is ongeveer 28 m² groot. De ruimte kan verwarmd en verlicht worden en is apart toegankelijk vanaf de zijgevel van het nutsgebouw.

Het volledige nutsgebouw zelf is 68m² groot, waarbij de aparte technische ruimte (met wateraansluiting, zekeringskast en poetsgerief voor het sanitair complex) toegankelijk is voor de huurder, maar niet verhuurd wordt.

Voorwaarden:

Er gelden bepaalde voorwaarden:

  • De huurperiode vangt aan op 1 maart 2021 en loopt ten einde op 31 oktober 2021. De overeenkomst kan herhaald worden. De huurovereenkomst heeft geen handelskarakter.
  • Er mogen enkel watergebonden activiteiten, complementair met de havenactiviteiten, uitgeoefend worden.
  • De huurder staat in voor de reiniging en het gewoon onderhoud van het verhuurde deel.
  • Voor het eventueel plaatsen van publiciteit op het gebouw wordt een aparte machtiging verstrekt.
  • De gebruiker betaalt een maandelijkse huurprijs. Het minimumbedrag is 120 EUR/maand, exclusief energiekosten.
  • De huurder plaatst voor eigen rekening een kilowattuurteller; de huurder neemt voor eigen rekening een brandverzekering.

Interesse?

Stuur uiterlijk op 11 september 2020, 10 uur, jouw kandidatuur, vergezeld van een motiverende nota over de watergebonden activiteiten en een bod, naar Stad Veurne, Sint-Denisplaats 16, 8630 Veurne. De kandidatuur moet onder definitief gesloten omslag in papieren versie toegezonden worden of ter plaatse overhandigd worden tegen een gedagtekend en ondertekend ontvangstbewijs. De omslag vermeldt: “verhuur nutsgebouw”.

Meer info?

Birgit Craeye, beleidsmedewerker Jurist – Patrimonium, tel. 058 33 55 10, birgit.craeye@veurne.be