Stadsbestuur gaat voor een Zot Zomerslot van de vakantie

De tijd vliegt als je je amuseert. “Ondertussen verwelkomden we augustus alweer in ons midden en kijken we stilaan uit naar ons Zot Zomerslot.” Kinderen uit het lager onderwijs zijn welkom op en rond ontmoetingscentrum Ter Zaele in Beerst om de vakantie vol speelplezier af te sluiten. 

Terwijl de vakantiekampen volop aan de gang zijn kijken we voorzichtig uit naar het einde van de vakantie. Maar voor de kinderen weer plaats nemen achter hun schoolbank mogen zij nog even alles geven! Zot zomerslot vindt plaats op woensdag 31 augustus tussen 10 en 16 uur. “We voorzien voor elk kind wel wat: klimmuur, bumperbals, mocktails of fruitbrochettes maken, knutselen, duels, hindernissenbaan, fietsparcours, …”

Schrijf je snel in

Zot Zomerslot is een gratis evenement voor kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Doe dit via https://webshopdiksmuide.recreatex.be/. Maak een gezinsaccount aan door je als ouder te registreren en je kind(eren) te koppelen onder jouw account. Op de homepagina kan je onder de knop ‘Jeugddienst’ klikken op ‘Zot Zomerslot’. Daar kun je de inschrijving voltooien. 

Praktisch ter plaatse

Meld je kindje(s) op 31 augustus aan via het onthaal aan het ontmoetingscentrum Ter Zaele. Van spelen krijg je veel dorst en honger. Voorzie zelf een picknick, voldoende drankjes en tussendoortjes. 

Geen speelpleinwerking of andere kampen

Op woensdag 31 augustus kunnen de kinderen van de speelpleinwerking gewoon aansluiten bij het Zot Zomerslot. Net hetzelfde voor alle kinderen die genieten van de zomerkampen.