Toeren in de Moeren

Toeren in de moeren

In samenwerking met het lokaal bestuur organiseert Okra-Sport+ van 20 t.e.m. 22 juni de 13de editie van Toeren in de Moeren. Dit unieke evenement biedt senioren de mogelijkheid om deel te nemen aan een opwindende en sportieve activiteit.

Tijdens deze drie dagen zullen de deelnemers straffe Toeren maken in de Moeren. Samen zullen ze een indrukwekkende afstand van ongeveer 120.000 kilometer afleggen. Dat betekent dat ze elke dag genoeg kilometers zullen wandelen en fietsen om de aarde rond te gaan.

Om deel te nemen aan Toeren in de Moeren is het belangrijk om je tijdig in te schrijven. Zorg ervoor dat je je plek reserveert en bereid je voor op drie onvergetelijke dagen vol beweging, plezier en avontuur. Of je nu houdt van wandelen of fietsen, dit evenement biedt voor elk wat wils.

Schrijf je vandaag nog in en doe mee aan de 13de editie van Toeren in de Moeren. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een geweldige gemeenschap van actieve senioren die samen de Moeren verkennen en nieuwe herinneringen creëren.

WANDELEN OF FIETSEN IN DE MOEREN

De ongeveer 2.700 sportieve senioren verzamelen aan het GO! Atheneum Calmeyn (Sint-Elisabethlaan 4) om deel te nemen aan een fietstocht (40, 60 of 80 km) of een wandeling (4, 8, 12 of 16 km) richting Leisele. Tijdens deze sportieve tochten geniet iedereen ook van verschillende sneukels. De dag eindigt ’s avonds met een Breugelmaal in de sportzaal van het GO! Atheneum Calmeyn.

DEELNEMEN

Toeren in de Moeren betekent een hele dag wandelen of fietsen en sneukelen. En dat in het mooie kader van De Panne en De Moeren. Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan voor 23 mei in via het Okra streekpuntsecretariaat (oostende@okra.be, 059 55 26 90). Je betaalt € 45, inclusief verzekering, sneukels en breugelmaal. Orka (Sport+)-leden betalen slechts € 30.

Extra nieuws:

Nieuws Veurne

Veurne Awards 2024

Veurne Awards 2024 : Op 23 februari 2024 is er de allereerste editie van de Veurne Awards. Tijdens deze gala-avond in Furnevent zetten we onze

Koksijde Nieuws

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde: Op vrijdag 27 oktober 2023 start in Oostduinkerke de 9de editie van de Halloween-mountainbiketoertocht. Dit jaar is er terug keuze uit drie verschillende afstanden: 25,

Koksijde Nieuws

Fun Shopping Koksijde

Fun Shopping Koksijde: Voor Fun Shopping moet je in Koksijde, Sint-Idesbald én Oostduinkerke zijn!Het eerste weekend van oktober slaan de VVV, de dienst voor Toerisme