Toneelgroep Plankenkoorts is opnieuw gestart met de repetities.

Plankenkoorts toneelgroep

We zijn sinds 1986 als toneelgroep actief in het Diksmuidse culturele leven. Na anderhalf jaar inactiviteit vragen onze trouwe bezoekers (van binnen en buiten Diksmuide): ‘Is er terug toneel dit jaar?’ En hierop antwoorden we volmondig ‘ja zeker’! Met goeie moed hebben we allen opnieuw de draad terug opgenomen.

Sinds begin september werken we aan de opzet van een nieuw komisch stuk ‘Soep met balletjes’. De repetities zijn volop aan de gang en de opvoeringen gaan door op zaterdag 4 december 2021 – 20 uur, zondag 5 december 2021 – 18 uur, woensdag 8 december 2021 – 14 uur, vrijdag 10 december 2021 – 20 uur en zaterdag 11 december 2021 – 20 uur. De opvoeringen gaan door in CC Kruispunt. Alsook de kaartenverkoop is voorzien via CC Kruispunt.  

Een korte blik op de inhoud van het stuk:  Freddy en Magda gaan al jaren naar dezelfde camping. Lekker luieren voor de TV en op tijd en stond een frisse pint. Wanneer op een dag ook nog schoon vrouwvolk op de camping komt, is Freddy in zijn nopjes, tot groot ongenoegen van Magda. Maar gelukkig voor haar komt hun zoon met zijn liefje op bezoek. Maar is zijn levenswandel zo zuiver als Freddy en Magda denken? Om elke dag wat ambiance op de camping te brengen is er ook nog een afgedankte operazanger, eeuwige vrouwenversierder en nu dus ook sportmonitor en animator. Met een soepboer, een campinguitbaatster en de twee vriendinnen die komen kamperen is het gezelschap compleet.

Onze acteurs zijn opnieuw: Marc De Keyrel, Nadine Vandorpe, Peter Vlaeminck, Valerie Vanacker, Els Monstrey, Yolande Declerck, Jeannine Beerlandt, Johan Roose en Roger Delaleeuwe. Dit alles in een regie van Katrien Remmery.

Samen met onze acteurs en onze medewerkers kijken we er naar uit om ons publiek opnieuw een avondje ‘schaterlachen’ te bezorgen.