Tot €25 PLOPSA-KORTING met Neem me Mee Magazine

Plopsland Kortingscode

TOT €25 Korting voor Plopsaland De Panne met Neem me Mee Magazine

Koop nu je ticket ≥1m voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua Landen-Hannuit en Plopsa Coo met €5 korting dankzij de online promocode ‘NMM21’ via www.plopsa.be.
Boek u tickets via www.plopsa.be en voeg uw kortingvoucher toe! Gebruik de code NMM21 en ontvang tot 25euro directe korting.

Momenteel is het online reserveren van je ticket verplicht! Maximum 5 tickets per online promocode. Niet combineerbaar met andere acties en/of voordelen. Promocode actief t/m 15/07/2022.

Plopsaland De Panne

Het meest bezochte pretpark van België heeft er weer een pareltje bij: ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’, uniek in Europa! Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven in deze betoverende extreme spinning coaster waarbij je maar liefst 5 keer overkop gaat terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. De on-board audio zorgt ervoor dat jij de longen uit je lijf schreeuwt op de tonen van de gloednieuwe Tomorrowland-soundtrack. De magische decoratie, opzwepende beats en kenmerkende eetkraampjes doen je wegdromen naar de feeërieke festivalweide van Tomorrowland. Deze ervaring blijft je voor altijd bij!

Voor de kleine fans…

De allerkleinsten worden met open armen opgewacht door hun geliefde helden zoals Samson & Marie, K3, Bumba en Maya de Bij en leven zich uit op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater? In Plopsaland De Panne kan het allemaal! Het overdekte Mayaland, dat vanaf dit jaar maar liefst 365 dagen per jaar open is, zorgt bij slecht weer voor de nodige magie!

… en de waaghalzen

Mag het nog spannender? Waag je dan aan een onvergetelijke boottocht op de avontuurlijke DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte, bewegende dinosaurussen en kolkende vulkanen. Nood aan nog meer thrills? Raas in slechts twee seconden van 0 naar 90 km/u tijdens een spannende rit op de spectaculaire Anubis The Ride, maak een val van dertig meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf in Wickieland.

Contactgegevens:

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68 – 8660 De Panne
T.  +32 (0)58 42 02 02
Website: https://www.plopsalanddepanne.be/

Plopsaland De Panne