Veerkrachtig Vleteren!

Vleteren samen veerkrachtig

0 / 5

Your page rank:

Nieuwe spreuken fleuren Vleteren op! Versterk je veerkracht tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid.


Van 1 tot 10 oktober vindt de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid plaats. Gedurende tien dagen zetten we samen in op het verhogen van onze veerkracht. Want veerkracht is meer dan ooit overal nodig.

Het leven zoals we dat kennen, wordt dit jaar immers serieus op zijn kop gezet. Voor veel mensen gaat dit gepaard met onzekerheid, angst of stress. Het coronavirus heeft bijgevolg niet alleen gevolgen voor onze fysieke gezondheid, maar heeft ook een grote impact op de geestelijke gezondheid van de bevolking. Om deze onzekerheid goed door te komen is de veerkracht van mensen cruciaal.

Veerkrachtig Vleteren! De voorbije week waren ze in Vleteren druk in de weer. Vrijwilligers, handelaars, organisaties … iedereen stak de handen uit de mouwen om ‘Samen veerkrachtig’ zichtbaar te maken in het straatbeeld te Vleteren.

Wandel rond en laat je van 1 tot 10 oktober verwennen door fijne woordspelingen, deugddoende boodschappen en quotes om even bij stil te staan. Speciaal voor jou. Omdat je het waard bent.

Overtuigd? Surf dan eens naar www.samenveerkrachtig.be en ontdek nog meer activiteiten om aan je veerkracht te werken.

Wil je testen hoe je veerkracht nu is, surf dan naar www.fitinjehoofd.be en ga naar mijn veerkracht. Op basis van jouw score krijg je info en advies op maat. Nadien krijg je toegang tot oefeningen en tips die je helpen om positief in het leven te staan