Veurne, Speur Ze! Doe jij mee?

Speur ze te Veurne

0 / 5

Your page rank:

Ontdek, Beleef, Geniet: het is geen lege slogan van Veurne Toe Koer. De lokale handelaarsorganisatie heeft een toffe doe-activiteit voor groot en klein, jong en oud.

Noteer in je agenda: tot 4 oktober geniet je dankzij Veurne, Speur Ze! van leuke taferelen in de straten van Veurne en kan je zoeken naar grappige emoji’s. Op 3 en 4 oktober is er het Weekend van de Klant en wordt het
nog iets leuker!

De opdracht tijdens deze periode is simpel:
• Haal een deelnameformulier bij Visit Veurne of de deelnemende handelaars.
• Zet jouw stappenteller aan.
• Zet je speurneus op.
• Trek met je gezin, familie of vrienden door Veurne.
• Ontdek de etalages van de lokale handelaar, versierd met verwelkomende tekeningen en grappige emoji’s.


Doe mee en maak kans op leuke cadeaus! Stuur jouw meest originele Veurne, Speur Ze!-selfie, met een leuke etalagetekening, naar de Facebook-messenger van Veurne Toe koer of naar info@veurnetoekoer.be. In zowel
juli, augustus als september kunnen telkens drie selfie-winnaars een waardebon van 50 euro winnen.


Via www.facebook.com/Veurnetoekoer maakt Veurne Toe koer telkens de winnende selfies bekend. Bij het einde van de actie op 12 oktober trekt Veurne Toe koer uit alle deelnemers die de opdracht goed hebben volbracht vijf topspeurders!

Zij winnen elk een waardebon van:
1e prijs 175 euro
2e prijs 125 euro
3e prijs 100 euro
4e prijs 50 euro
5e prijs 50 euro

Maak er dus een gezellige gelegenheid van, snuffel rond in het historische Veurne, ontdek de leuke shops die Veurne rijk is en geniet ook van het lekkers uit de streek in een van de charmante horecazaken.