Volg een gratis proefles in de WAK – Westhoek Academie Koksijde

WAK inschrijving Koksijde

0 / 5

Your page rank:

Tijdens de maand september kan je een gratis proefles volgen in een aantal ateliers van de WAK. Je kan nog inschrijven tot het einde van de maand september.

Kunstambacht boekkunst – leerkracht Katia Thienpondt

“Wij brengen ambacht en hedendaagse vormgeving samen in het kunstenaarsboek. We doorlopen alle stappen van het boek’object’: naaien, verlijmen en bekleden. Je leert de technische facetten bundelen in een eigen verhaal.”

Modeontwerp – leerkracht Didier Van der Vorst

“Je krijgt een brede opleiding en ontpopt je tot creatief ontwerper. Je leert stoffen en verschillende texturen aanvoelen, hun typische kwaliteit benutten en bewerken. Met hedendaagse knip-, stik- en strijkmethodes rol je van het ene ontwerp in het andere. Zo ontstaat je eerste echte collectie.”

Fotokunst – leerkracht Reinhart Cosaert

“Het hangt niet af van je budget of je goede foto’s maakt, wel van je visie. Onze atelierwerking bewandelt van binnenuit de techniek en het artistieke pad. Via opdrachten en eigen projecten leer je net iets anders dan anders te fotograferen.”

Beeldhouwen en ruimtelijke kunst – leerkracht Koen Westerduin

“Binnen de opleiding is er een groot aanbod aan verschillende technieken: steen, hout, metaal, klei, gips, … Een beeldhouwwerk is driedimensionaal en reageert op of vult de ruimte. Soms omsluit ze van nature een deel van de werkelijke ruimte.”

Meer info?

Op de website www.westhoekacademie.be(externe link) vind je alle informatie:

  • een overzicht van de verschillende ateliers
  • de tijdstippen van de lessen en de contactgegevens
  • in de atelierfilms zie je de leerkracht aan het werk en krijg je een extra woordje uitleg