Voorwoord : Neem me Mee Magazine 4de editie

0 / 5

Your page rank:

Mooie vooruitzichten voor 2021?

We hebben er, op zijn zachtst gezegd, een bijzonder jaar opzitten, maar we durven toch hopen op een zomer met wat meer versoepelingen. Het maakt ons bijzonder blij om te zien dat lokale handelaars beetje bij beetje hun werk weer kunnen en mogen hervatten. Dingen die we vroeger als de normaalste zaak ter wereld beschouwden zoals naar de kapper gaan, een terrasje doen, lekker gaan eten of een tof concert bijwonen, het was een tijd ondenkbaar. Maar we duimen samen met jullie mee dat we het normale leven snel weer mogen oppakken.

We zijn ook trots om jullie onze nieuwe editie voor te stellen. Een magazine vol toppers met één doel voor ogen: u als klant in de watten leggen. Deze 4de editie stond normaal gepland voor december 2020, maar met pijn in ons hart namen we de beslissing om de publicatiedatum op te schuiven naar 2021. Zo hadden we wat meer tijd om alles in een mooi jasje te gieten, te praten met onze handelaars, hun wensen te noteren en hippe designs te ontwerpen. Deze vierde editie is voor ons speciaal, we zien het een beetje als een nieuw begin van onze lokale economie. Als we één iets onthouden van het afgelopen jaar, is het dan ook dat het belangrijk is om de lokale handelaar te steunen, want enkel zo zorgen we voor een bruisende stad, gemeente of dorp!


Wat is uw favoriete horecazaak
De horeca is ongetwijfeld één van de zwaarst getroffen sectoren van de coronacrisis. Om hen een hart onder de riem te steken, organiseerden we in de maand november een Facebookactie om zo enkele zaken in de kijker te plaatsen. En met succes! Jullie nominaties stroomden binnen via onze facebookpagina, waar er nadien gestemd kon worden op jullie favoriete horecazaak. De mooie bemoedigende woorden gaven veel zaakvoerders “courage” om er voluit voor te blijven gaan. Uit alle genomineerden werd een top 10 samengesteld. Uiteindelijk kozen jullie 3 absolute winnaars: De Barkentijn (ODK), ‘t Zoet Genot (ODK) en de Flandria (Veurne). Neem me mee magazine schenkt deze drie horecazaken gratis reclame in onze 4de editie. Nogmaals een dikke proficiat vanwege ons team en dankjewel aan alle mensen die hun vote uitbrachten.

Het online succesverhaal zet zich door!
Onze website www.neemmemeemagazine.be kende in 2020, ondanks de coronacrisis, een snelle groei. Maandelijks mochten we ongeveer 10 000 unieke bezoekers ontvangen die ons samen meer dan 400 000 bezoekjes brachten tijdens het voorbije jaar. Het doel van onze website is nog steeds om zowel lokale evenementen als lokale handelaars te steunen. Na een bewogen jaar kunnen we met trots melden dat Neem me Mee een vaste nieuwswaarde is geworden en hoge scores haalt op Google. Wat zijn we fier en dankbaar hiervoor, bedankt! Maar ook op Facebook zaten we niet stil, zoals je hierboven reeds kon lezen was de actie “Uw favoriete handelszaak” een groot succes. In 2021 plannen we uiteraard ook enkele acties.


Dus blijf ons zeker volgen via sociale media: www.facebook.com/neemmemeemagazine. Veel handelaars bouwden intussen hun persoonlijke gratis pagina om tot een betalende versie met mooie foto’s, extra tekst, openingsuren, routekaartje enz… Dit resulteerde voor hen in een overzichtelijke en mooi ontworpen advertentiepagina aan een zeer economische prijs. De online pagina en onze doorgedreven SEO is de perfecte combinatie voor zichtbaarheid
op het internet. We vinden onze online missie nu reeds geslaagd, maar we zijn ervan overtuigd dat 2021 ook opnieuw een succesjaar wordt voor ons online concept én voor onze vele aanwezige handelaars!

Stap mee in ons lokaal verhaal
De laatste maanden is het nogmaals gebleken hoe belangrijk lokaal shoppen is. De crisis bracht veel financiële schade teweeg bij onze lokale winkels. Iedere gemeente startte met een eigen economisch plan om de lokale handelaar te steunen. We hopen met jullie mee dat we dergelijke moeilijke tijden niet meer moeten meemaken. Ook wij staan 100% achter het concept lokaal shoppen. Daarom groepeerden we alle lokale handelaars op onze website. Staat uw zaak nog niet op onze site? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@neemmemeemagazine.be, we plaatsen u met veel plezier gratis online.