Wagenpark technische dienst Koksijde krijgt versterking

De dienst Technisch Onderhoud van de gemeente Koksijde krijgt er twee mini-wielladers bij. Ze worden o.a. ingezet voor het reinigen van de Zeedijk. Deze bobcats zijn uitgerust met een schep- en borstelbak en een zandschuif en ze voldoen aan de recentste veiligheidsnormen. Gebruiksgemak en ergonomie waren prioritair bij de aankoop van de nieuwe machines. • Foto ©Olivier Tilmant – Lokaal Bestuur Koksijde met burgemeester Marc Vanden Bussche, regionaal sales manager Kristof Decroos - Vangaever NV en enkele medewerkers van de dienst Technisch Onderhoud.

0 / 5

Your page rank:

De dienst Technisch Onderhoud van de gemeente Koksijde krijgt er twee mini-wielladers bij. Ze worden o.a. ingezet voor het reinigen van de Zeedijk. Deze bobcats zijn uitgerust met een schep- en borstelbak en een zandschuif en ze voldoen aan de recentste veiligheidsnormen. Gebruiksgemak en ergonomie waren prioritair bij de aankoop van de nieuwe machines.

  • Foto ©Olivier Tilmant – Lokaal Bestuur Koksijde met burgemeester Marc Vanden Bussche, regionaal sales manager Kristof Decroos – Vangaever NV en enkele medewerkers van de dienst Technisch Onderhoud.