Wandel of loop mee en verspreid het Vredeslicht over de hele Westhoek

Op zaterdag 18 december vertrekken groepen wandelaars en lopers vanop de markt van Ieper om elk het eerste deel van één van de trajecten af te werken. Bij aankomst in Zonnebeke, Poperinge, Lo of Langemark wordt het Vredeslicht overhandigd aan het gemeentebestuur. Van daaruit vertrekken dan vervolgens vier nieuwe groepen, respectievelijk richting Wervik, Vleteren, Diksmuide en Houthulst…

Zo wandelen en lopen groepen en verenigingen verder tot het Vredeslicht tegen de avond in Kemmel, De Panne, Koksijde en Nieuwpoort aankomt. Tegen de avond zal het Vredeslicht dus in alle 18 Westhoekgemeenten branden.


Wil je met jouw vereniging, vriendenkring of gezin meewandelen? Neem contact op met de vredesdienst van de stad Ieper: vrede@ieper.be of 057 23 94 59.

Vredeslicht in Koksijde
Aan het eind van de namiddag verwachten we het Vredeslicht in de bibliotheek van Koksijde. Wil je zelf het Vredeslicht verder doorgeven? Kom jouw kaars aansteken, neem het mee naar huis of geef het iemand cadeau. Tijdens de openingsuren van de bib kan je het Vredeslicht ophalen. Voorzie een (transport)kaarsje. (Eventueel kan een lichtje aangekocht worden).


Huiskamerconcert in de bib
In een gezellige unplugged huiskamersetting verwelkomt de Koksijdse band Attention Attention je met een gratis optreden. Wanneer? Op 18 december om 18 uur. Lees meer op www.tij-dingen.be