Wie wint de Winterquiztebubbel?

winterquiztebubbel poperinge

0 / 5

Your page rank:

Stad Poperinge stelt met plezier de tweede editie van haar gratis digitale familie- en bubbelquiz voor: de Winterquiztebubbel.

Op dinsdag 29 december om 19.30 u. gaan deelnemers opnieuw de vriendschappelijke strijd met elkaar aan, vanuit hun eigen woonkamer. 

De Winterquiztebubbel is een lichtvoetige quiz met een niet te missen link naar de Hoppestad en natuurlijk ook naar de winter. De quiz is toegankelijk voor iedereen, voor geoefende quizzers en toevallige deelnemers, voor Poperingenaars en niet-Poperingenaars. Bovendien valt er voor elk team een leuke prijs met een Poperingse link te winnen.

Samen vanuit je eigen huis

De quiz wordt live gestreamd en dus digitaal gespeeld. Iedereen neemt deel vanuit het comfort van de eigen woonkamer. Nieuw voor deze editie is dat deelnemers als team kunnen spelen, ook zonder dat ze in elkaars huishouden of in dezelfde ruimte zitten. Teamleden kunnen in een groepschat mondeling overleggen, de teamleider vult de antwoorden in. Met een realtimerangschikking kan iedereen het gebeuren tot in de puntjes volgen.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Na de inschrijving krijgt de teamleider een link met handleiding.

Dit is een samenwerking met Quiztion. 
Je vindt alle informatie en kan inschrijven via www.poperinge.be/winterquiztebubbel.