Winterlicht te Diksmuide

Winterlicht - Bezoek Diksmuide

0 / 5

Your page rank:

Winterlicht
Maandag 7 december tot en met zondag 10 januari

Dit jaar geen kerstactiviteiten in onze stad, maar wel een gezellige Winterlichtwandeling. Langs een sfeervol verlicht parcours van twee kilometer snuif je winterse gezelligheid op in een magisch Diksmuide. Laat je leiden door het licht en verbazen door de pracht van de binnenstad.

PRAKTISCH

  • Parcours: 2 kilometer
  • Startpunt: Grote Markt
  • Rolstoel- en buggytoegankelijk, behalve het stukje Alleyepad tussen de Post en Grote Dijk. Volg de alternatieve stippelroute via de Grote Dijk (zie plan).

Volg het plan of laat je leiden door de Winterlichtstickers op de grond.
Tip: neem een zaklamp mee voor onderweg.

Kraak de Wintercode
Voor wie het wat avontuurlijker wil is er “Kraak de Wintercode”: los de raadsels op en misschien valt er wel een extra eindejaarsgeschenkje in je brievenbus.
Kinderen kunnen zich uitleven op de winterbingo, waarin ze langs het parcours speuren naar winterse figuren. Beide deelnameformulieren vind je onderaan deze pagina. Deponeer ze voor 12 januari in de rode brievenbus bij het stadhuis.

Fotowedstrijd
Sluit je winterlichtwandeling af met een selfie aan de levensgrote DIKSMUIDE-letters op de Grote Markt. Post je selfie op Instagram en/of Facebook met #diksmuide en wie weet win jij wel een leuke prijs.

Downloads