Woonwinkel West is terug!

Woonwinkel West

0 / 5

Your page rank:

Je kan in het administratief centrum terug terecht bij het loket van WoonWinkel West. Tot eind augustus werkt de woonwinkel op afspraak. Vanaf september is de woonwinkel opnieuw open zonder afspraak op dinsdag van 14 tot 17 uur.

Hoe kan je je inschrijven voor een sociale woning? Welke premies kan je krijgen bij renovatiewerken? Aan welke voorwaarden moet je voldoen om in aanmerking te komen en welke attesten heb je nodig? Voor welke energiebesparingsmaatregelen kan je premies krijgen? Hoe vraag je de premies aan? Vertoont je huurwoning kwaliteitsproblemen? Heb je vragen over huren of verhuren? Hoe start je de zoektocht naar een huurwoning? De medewerkers van de woonwinkel helpen je op weg bij al je woonvragen.

WoonWinkel West is een intergemeentelijke samenwerking van Diksmuide, Houthulst, Kortemark, Lo-Reninge en Veurne. Schikt een andere dag beter voor jou? Als inwoner van Lo-Reninge ben je ook welkom op het loket in een andere gemeente van ons werkingsgebied.

Maak een afspraak via 051 51 93 53 of info@woonwinkelwest.be . Je vindt de contactgegevens en openingsuren op www.woonwinkelwest.be.